Η ομάδα του Χιούστον θα φορά ειδικές φανέλες στο πέμπτο παιχνίδι με τους Γουόριορς, ενώ προσκλήθηκε και όλο το σχολείο στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα

Το μακελειό στο σχολείο του Σάντα Φε στο Τέξας δεν συγκλόνισε μόνο τους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας, αλλά είχε πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο, ακόμη και σε ομάδες του ΝΒΑ.

Έτσι, οι Χιούστον Ρόκετς, που είναι και η ομάδα της ευρύτερης περιοχής, ανακοίνωσαν ότι θα φορέσουν φανέλες, στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς με τους Γουόριορς, όπου θα τιμούν τα θύματα του σχολείου.

Επιπλέον έχουν αποστείλει πρόσκληση σε όλο το λύκειο να παραβρεθεί στις εξέδρες για τον πολύ σημαντικό αγώνα της σειράς, ενώ αναμένεται να προβληθεί και ένα ιδιαίτερο βίντεο αφιέρωμα.

«Προσευχόμαστε για τα θύματα, αλλά και για τις οικογένειές τους, που πρέπει να περάσουν μία τόσο δύσκολη κατάσταση», τόνισε ο Κρις Πολ, ο οποίος λίγο αργότερα ανέβασε κι ένα tweet, αναφέροντας, «Θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι για τα παιδιά μας».

Από τα πυρά του Έλλην δράστη στο σχολείο του Σάντα Φε έχασαν την ζωή τους 10 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων 8 μαθητές και δύο δάσκαλοι ενώ τραυματίστηκαν άλλα 13 άτομα.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο