Πέτζα: Πούλησε την έπαυλή του στο Σακραμέντο! (pics)


Sportime Team

Πέτζα: Πούλησε την έπαυλή του στο Σακραμέντο! (pics)


Ο πρώην NBAer Πέτζα Στογιάκοβιτς, πούλησε την έπαυλή του στο Σακραμέντο, έναντι 3.455.000 δολαρίων.

Έπειτα από απόφαση του άλλοτε NBAer και παίκτη του ΠΑΟΚ, Πέτζα Στογιάκοβιτς, η υπερλουξ, Μεσογειακού στυλ, βίλα του στο Σακραμέντο, πουλήθηκε έναντι 3.455.000 δολαρίων.

Ο πρώην παίκτης του NBA, πλέον συνεχίζει από άλλο πόστο εδώ και μερικά χρόνια, αφού είναι βοηθός γενικού διευθυντή της ομάδας των Κιγνκς.

Τη συγκεκριμένη έπαυλη είχε αγοράσει ο ίδιος το 2016, έναντι 3.125.000 δολαρίων και από το 2019 η τιμή της έχει φτάσει στα 3,75 εκ. δολάρια, με τον ίδιο να έχει σίγουρα και ένα μικρό κέρδος απ’ αυτή τη κατάσταση.

Eίναι ξεχωριστή, αφού χτίστηκε το 2005 στο Άρντεν Όακς, φημισμένη κορυφαία γειτονιά, ενώ ο λεπτομερής σχεδιασμός του είναι αυτός που τραβάει τα βλέμματα.

Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει κολώνες ελληνικού «ρυθμού», αψιδωτές γαλλικές πόρτες, χειροποίητα ισπανικά πλακάκια.

Το μέρος αυτό των 5.805 τετραγωνικών, περιλαμβάνει 5 υπνοδωμάτια και 5,5 μπάνια. Επιπλέον, διαθέτει ευάερη κουζίνα η οποία ανοίγει σε ένα οικογενειακό δωμάτιο και τραπεζαρία.

Περιλαμβάνει ακόμη ένα μεγάλο καθιστικό, γραφείο αλλά και αίθουσα πολυμέσων και παιχνιδιών. Οι αλά Γαλλικά σχεδιασμένες πόρτες ανοίγουν στο μεγάλο σαλόνι, εκεί που βρίσκεται μια τραπεζαρία και ένα μεγάλο τζάκι.

Τέλος, για τις ώρες του φαγητού, δεν θα μπορούσε ένα τέτοιο σπίτι να μην έχει μπάρμπεκιου ενσωματωμένο στη κουζίνα, παρακαλώ.

Στα 42 του πλέον ο Πέτζα, απολαμβάνει μία ήρεμη θα λέγαμε ζωή, όντας βοηθός γενικού διευθυντή στην ομάδα των Σακραμέντο Κινγκς, ενώ παλαιότερα και συγκεκριμένα το 2015 είχε αναλάβει καθήκοντα GM στη θυγατρική ομάδα των Κινγκς, στους Reno Bighorns.

Δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες:

Πέτζα- Βίλα

Πέτζα- Βίλα

 


Sportime Extras