×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

«Ο Ποκουσέφσκι διαθέτει χαρακτηριστικά που σπάνια βρίσκεις σε παίκτη»


    Μαντώ Καψάλη

«Ο Ποκουσέφσκι διαθέτει χαρακτηριστικά που σπάνια βρίσκεις σε παίκτη»


Ο υπεύθυνος του NBA για τους παίκτες στην Ευρώπη μίλησε με αποθεωτικά λόγια για τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι εκθειάζοντας το πλούσιο ταλέντο του.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό και ελκυστικό παίκτη ανέφερε χαρακτηριστικά στο nova.rs, όπου μίλησε. Συμπλήρωσε πως το ενδιαφέρον που συγκεντρώνει στο πρόσωπό του ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι από ομάδες της Αμερικής είναι μεγάλο.

O παίκτης του Ολυμπιακού θα συμμετάσχει στο ντραφτ του 2020, που όπως όλα δείχνουν θα τον οδηγήσει προς τον ”μαγικό κόσμο” του NBA.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του υπεύθυνου του ΝΒΑ:

«Είναι ένας ξεχωριστός και ελκυστικός παίκτης. Έχει έναν μοναδικό συνδυασμό διαφορετικών χαρακτηριστικών, είναι ένα πραγματικά ενδιαφέρον project. Έχει το ύψος των ψηλών, μπορεί να επιτεθεί ως φόργουορντ, παίζει με την μπάλα ως πλέι-μέικερ και είναι καλός πασέρ. Ξέρει επίσης πώς να σουτάρει.

Είναι ουσιαστικά ένας κοντός παίκτης σε σώμα ψηλού, ένα all around παιχνίδι που δεν συναντάς συχνά. Τον είδαμε το 2018 στην Σερβία. Ήταν ένας από τους καλύτερους του καμπ. Τώρα, στα 18 του, θα είναι ακόμα καλύτερος.

Η ηλικία δεν είναι τόσο σημαντική, θα έχει τον χρόνο και το χώρο να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί. Τον βλέπαμε στον Ολυμπιακό και στην Α2, ξέρουμε ότι έχει προοπτικές. Πολλές ομάδες ρωτούν γι΄αυτόν, έχουν ψάξει, έχουν δει κάποια βίντεο. Θα δούμε πού θα επιλεχθεί, είναι ένα ξεχωριστό draft, λόγω των συνθηκών».

ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ! ΠΑΙΞΕ ΟΠΟΙΟ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΘΕΛΕΙΣ

Τελευταία Νέα