×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τόμας: «Ψήφισε» ΛεΜπρόν αντί «Greek Freak»


    Βαγγέλης Λάσκαρης

Τόμας: «Ψήφισε» ΛεΜπρόν αντί «Greek Freak»


Ο μύθος του ΝΒΑ, Αϊζάια Τόμας έκανε αναφορά στο ποιος από τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και ΛεΜπρόν πήγαινε για τον τίτλο του MVP φέτος και έδειξε να θεωρεί ότι στην κούρσα προηγούνταν ο «βασιλιάς».

Στο ΝΒΑ όλοι περιμένουν να δουν αν θα ολοκληρωθεί η σεζόν ή θα μπει οριστικό λουκέτο στην μεγαλύτερη βιομηχανία μπασκετικού θεάματος της υφηλίου. Δεν περιορίζονται όμως, όλες οι συζητήσεις σε αυτό μόνο το θέμα.

Υπάρχουν κι άλλα πράγματα που απασχολούν τους ανθρώπους του ΝΒΑ και τον κόσμο.

Θέλετε παράδειγμα; Ιδού. Ο θρύλος του ΝΒΑ, Αϊζάια Τόμας μίλησε σε podcast για την φετινή σεζόν στο αμερικανικό πρωτάθλημα. Η κουβέντα πήγε κάποια στιγμή και στον τίτλο του φετινού MVP, για τον οποίο τα απόλυτα φαβορί ήταν δυο παίκτες. Ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο των Μπακς και περσινός φυσικά MVP της σεζόν από την μια και ο «βασιλιάς» του ΝΒΑ και των Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς από την άλλη.

Ο Τόμας έδειξε να θεωρεί ότι το προβάδισμα σε αυτή την κούρσα είχε ο ΛεΜπρόν.

O θρύλος των Πίστονς και του καλύτερου πρωταθλήματος του πλανήτη εξήγησε το σκεπτικό του. Ο Αϊζάια Τόμας, τόνισε ότι ο Έλληνας παίκτης έδειχνε να είναι το φαβορί σε όλη σχεδόν την σεζόν ως τώρα. Από την άλλη, όμως, ο Τόμας τόνισε ότι ο Τζέιμς… βγήκε μπροστά στο τελευταίο κομμάτι πριν την διακοπή.

Αναλυτικά ο Αϊζάια Τόμας, ανέφερε: «Ο Γιάννης ήταν το φαβορί καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Όμως πριν διακοπεί το πρωτάθλημα, είχα την αίσθηση ότι οι Λέικες και ο ΛεΜπρόν έκαναν την… κίνησή τους».