Τζάκσον: «Ο Ίρβινγκ με παίρνει κάθε μέρα τηλέφωνο και κλαίει»!


Sportime Team

Τζάκσον: «Ο Ίρβινγκ με παίρνει κάθε μέρα τηλέφωνο και κλαίει»!


Ο Στίβεν Τζάκσον παλαίμαχος παίκτης του ΝΒΑ και αδελφικός φίλος του Τζορτζ Φλόιντ, ο οποίος, δολοφονήθηκε από αστυνομικό, αποκάλυψε ότι ο Κάιρι Ίρβινγκ τον παίρνει κάθε μέρα τηλέφωνο, κλαίγοντας για τα όσα έχουν γίνει με τον άδικο θάνατο του 46χρονου Αφροαμερικανού.

Ο σταρ του ΝΒΑ είναι στην πρώτη γραμμή των αντιδράσεων για την δολοφονία του Φλόιντ από αστυνομικό στη Μινεάπολη, κάτι που προκάλεσε θύελλα στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο.

Ο παίκτης των Νετς φωνάζει και για την άδικη δολοφονία του 46χρονου Αφροαμερικανού, αλλά και τα φαινόμενα ρατσιστικής βίας και τις δολοφονίες Αφροαμερικανών στην Αμερική.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ μάλιστα έχει σηκώσει τη παντιέρα της επανάστασης και κατά της απόφασης του ΝΒΑ να συνεχιστεί η σεζόν, καθώς θεωρεί ότι η υπόθεση του Τζορτζ Φλόιντ και ο κορονοϊός έχουν επισκιάσει τα πάντα και δεν μπορεί την ίδια ώρα να συνεχιστεί το πρωτάθλημα

Το πόσο συγκλονισμένος είναι ο παίκτης του Μπρούκλιν από τον άδικο θάνατο του Φλόιντ το έδειξαν τα λόγια του Στίβεν Τζάκσον.

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΝΒΑ είναι κεντρικό πρόσωπο στις αντιδράσεις και τις διαμαρτυρίες για το όλο θέμα και ο Ίρβινγκ μιλάει συνέχεια μαζί του.

Ο Τζάκσον αποκάλυψε ότι ο σταρ του ΝΒΑ τον παίρνει κάθε μέρα τηλέφωνο στο FaceTime και ξεσπάει σε δάκρυα.

«Με καλεί κάθε μέρα στο FaceTime. Έχει πάθος γι’ αυτό, έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις. Καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Μοιάζει με εμένα. Δεν έχω ούτε εγώ όλες τις απαντήσεις. Όμως, μιλάμε από την καρδιά μας. Ο Ίρβινγκ λέει με πάθος όσα σκέφτεται. Ξέρεις κάτι που δεν έχω πει πουθενά; Με καλεί και κλαίει, γιατί καταλαβαίνει πως βάζω τον εαυτό μου στα όρια συνέχεια»!


Sportime Extras