Θα μας πείτε «τέτοιες ώρες τέτοια λόγια» αφού ο Νεμάνια Νέντοβιτς υπέγραψε στον Ερυθρό Αστέρα αλλά δεν είναι κακό να καταθέτουμε τις σκέψεις μας.

Η φυγή του Τάιλερ Ντόρσεϊ μήπως θα μπορούσε να έχει οδηγήσει τον Ολυμπιακό στο να τσεκάρει τον Νεμάνια Νέντοβιτς; Μια χαρά θα ταίριαζε

Θα μας πείτε «τέτοιες ώρες τέτοια λόγια» αφού ο Νεμάνια Νέντοβιτς υπέγραψε στον Ερυθρό Αστέρα αλλά δεν είναι κακό να καταθέτουμε τις σκέψεις μας.

Μετά από δύο χρόνια ο Νέντοβιτς αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό κι επέστρεψε στον Ερυθρό Αστέρα όπου έπαιξε μπάσκετ για πρώτη φορά στα 15 του χρόνια ενώ έγινε επαγγελματίας στα 17.

Κάπου εδώ έρχεται το ερώτημα: Θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να ασχοληθεί με την περίπτωση του Νέντοβιτς από τη στιγμή κατά την οποία αποχώρησε ο Ντόρσεϊ; Και παράλληλα δε θα ήταν μια ιδανική περίπτωση προκειμένου να καλυφθούν όλα εκείνα τα στοιχεία που «χάνονται» από τον Ντόρσεϊ;

Όλα αυτά είναι θεωρητικά βέβαια αλλά είναι αλήθεια ότι σε μια ισχυρή και «δεμένη» περιφερειακή γραμμή, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να προσθέσει την ποιότητα που ψάχνει με τον Νέντοβιτς σε ό,τι αφορά στην εκτέλεση και το επιθετικό κομμάτι. Και την προσωπικότητα βέβαια.

Αν κατάφερνε να ταιριάξει ένα «καρέ» με Γουόκαπ, Σλούκα, Καλάθη και Νέντοβιτς ο Ολυμπιακός θα διέθετε ποιότητα, λύσεις, διαφορετικές επιλογές και κυρίως θα έκρυβε τις δεδομένες αμυντικές αδυναμίες του Σέρβου (κατά πρώτο λόγο). Και του Σλούκα (κατά δεύτερο).

Βεβαίως και δε θα χρειαζόταν να «καταπονεί» ιδιαίτερα το κορμί του με τόσο βάθος και ποιότητα στην περιφερειακή γραμμή κάτι που θα βοηθούσε πολύ στο να φανεί το μεγάλο του ταλέντο στην επίθεση. Όπως επίσης δε θα του ζητούσαν να κάνει τα πάντα όπως στον Παναθηναϊκό.

Όπως προαναφέραμε, αυτά είναι θεωρίες και σκέψεις αφού δεν τέθηκε θέμα Νέντοβιτς στον Ολυμπιακό αλλά αναρωτιόμαστε αν θα ταίριαζε (και καταλήγουμε θετικά) στην ομάδα.

Συνυπολογίζοντας πάντα ότι δεν είναι και τόσο σίγουρο εκτός από το αν θα ενδιαφερόταν ο Ολυμπιακός για τον Νέντοβιτς και το αντίθετο. Αν θα συζητούσε ο παίκτης μια πιθανή πρόταση από τους «ερυθρόλευκους».

Τελικά φόρεσε τα ίδια χρώματα αλλά στη Σερβία.