Νίκος Γκάλης

Ο Νίκος Γκάλης την Κυριακή (28/11) θα είναι στο Αλεξάνδρειο για να παρακολουθήσει την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας κόντρα στη Λευκορωσία.

Ο Νίκος Γκάλης θα βρίσκεται στο πλευρό της Εθνικής ομάδας στον αγώνα με τη Λευκορωσία στο «Αλεξάνδρειο» (28/11, 17:00).

Η Εθνική μετράει αντίστροφα για τους πρώτους αγώνες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Απόψε η επίσημη αγαπημένη θα αντιμετωπίσει τη Μεγάλη Βρετανία και στη Θεσσαλονίκη θα υποδεχθεί τη Λευκορωσία.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι ο Νίκος Γκάλης θα είναι στο πλευρό της Εθνικής την Κυριακή:

«Η Εθνική Ανδρών επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη. Θα αγωνιστεί στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο» στις 28 Νοεμβρίου, έχοντας απέναντί της τη Λευκορωσία. Μπορεί οι Λευκορώσοι να στέκονται απέναντι, αλλά μια ξεχωριστή προσωπικότητα, ένας αθλητής που έγραψε ιστορία σε αυτό ακριβώς το γήπεδο, στο χώρο που πλέον φέρει το όνομά του, θα στέκεται δίπλα της! Ο Νίκος Γκάλης θα βρίσκεται στο «Nick Galis Hall», επίσημος προσκεκλημένος της ΕΟΚ.

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε επικοινωνία και ο ζωντανός θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, ο άνθρωπος που έκανε χιλιάδες Έλληνες να αγαπήσουν το μπάσκετ, θα βρίσκεται στην εξέδρα για να στηρίξει με τον δικό του τρόπο και τη δική του παρουσία τη νέα προσπάθεια της Εθνικής Ανδρών.

Η επίσημη αγαπημένη ξεκινάει την πορεία της προς το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 και ο Νίκος Γκάλης, ο αγαπημένος όλων των Ελλήνων φιλάθλων θα βρίσκεται εκεί για δώσει τη δική του αύρα σε αυτό το πρώτο βήμα, στο πρώτο παράθυρο που άνοιξε η FIBA ως την τελική φάση της διοργάνωσης. Και σίγουρα αξίζει ένα ακόμη θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο που θα βρίσκεται στο γήπεδο, όσο το αξίζουν και οι διεθνείς που διεκδικούν αυτό το «χρυσό» εισιτήριο και την παρουσία σε ένα ακόμη μεγάλο μπασκετικό ραντεβού.