×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ο Δημήτρης Ιτούδης έφτιαξε ένα γήπεδο μπάσκετ στα Τρίκαλα! (vid, pics)


Μιχάλης Γκιουλένογλου

Ο Δημήτρης Ιτούδης έφτιαξε ένα γήπεδο μπάσκετ στα Τρίκαλα! (vid, pics)


Ο Δημήτρης Ιτούδης προσφέρει στη γενέτειρά του. Ένα νέο γήπεδο μπάσκετ κοσμεί πλέον το δημοτικό σχολείο των Τρικάλων Ημαθείας.

Στην εκδήλωση βρέθηκε ο Δημήτρης Ιτούδης, εξηγώντας: «Η κίνηση αυτή είναι καθαρά ανθρώπινη. Με γεμίζει υπερηφάνεια, αγάπη και σεβασμό σε αυτό που κάποτε, το 1984-85, έπαιζα σε εκείνη την πλευρά και είχε κάτω χώμα και αρκετά κουνούπια. Τουλάχιστον, σε αυτό το γήπεδο εδώ, η μπάλα στα παιδιά δεν θα φεύγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιτούδης: Επίσκεψη με αναμνηστικό ΤΣΣΚΑ στην Αγία Λαύρα (pic)

Η δική μου κίνηση είναι ψυχής, καρδιάς. Να το χαίρεστε, ελπίζω ότι θα το προσέχετε και πιστεύω ότι δεν θα είναι το τελευταίο που θα κάνουμε όλοι μαζί για το χωριό, αλλά και για τον αθλητισμό».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα alexandriamou, στην εκδήλωση μίλησαν για τον Δημήτρη Ιτούδη ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Τρικάλων κ. Κασνακίδης, η Διευθύντρια του Δημοτικού σχολείου κ. Κιρκιλιανίδου, ο κ. Χρήστος Παπαδημητρίου, εμπνευστής της όλης προσπάθειας, ο οποίος ενημέρωσε τον Δημήτρη Ιτούδη για την κατάσταση στο γήπεδο μπάσκετ των Τρικάλων και ο Γιώργος Κάρλος, ο οποίος συγκινημένος αναφέρθηκε στα χρόνια που ο Δημήτρης Ιτούδης ξεκινούσε το μπασκετικό του ταξίδι, όταν ο ίδιος ήταν Πρόεδρος στον ΠΕΠΣ Ερμής Τρικάλων.

ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

Sportime Extras