ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γιαννακόπουλος «καρφώνει» Ιτούδη για την αποζημίωση από την Εθνική

Αιχμηρή ανάρτηση από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το θέμα της αποζημίωσης που αξιώνει ο Ιτούδης από την Εθνική.
Ο Γιαννακόπουλος «καρφώνει» Ιτούδη για την αποζημίωση από την Εθνική

Συνέχεια στο θέμα της αποζημίωσης που φέρεται να αξιώνει ο Δημήτρης Ιτούδης από την Εθνική Ελλάδας μπάσκετ, έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Μετά την κακή παρουσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Μουντομπάσκετ 2023, Ιτούδης και ελληνική ομοσπονδία μπάσκετ αποφάσισαν να χωρίσουν παρά το γεγονός ότι υπήρχε συμβόλαιο που τους έδενε ως τους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Όπως είχατε διαβάσει  στο Sportime ότι δεν θα είναι εύκολο το διαζύγιο της Εθνικής με τον Ιτούδη, καθώς θέλει την αποζημίωση και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έριξε… μπηχτές ακριβώς πάνω σε αυτό το θέμα.

«Πρώτη φορά ακούω να θέλει κάποιος να πάρει αποζημίωση από την Εθνική ομάδα χώρας… Ειδικά όταν εργάζεται παράλληλα και σε σύλλογο!!! Και το ποιον του ατζέντη δεν μπορεί να σταθεί ως δικαιολογία διότι μεγάλοι άνδρες είμαστε… αποφασίζουμε μόνοι μας», έγραψε σχετικά ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση

Γιαννακόπουλος για Ιτούδη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Γιαννακόπουλος «καρφώνει» Ιτούδη για την αποζημίωση από την Εθνική», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.