ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γιαννακόπουλος πηγαίνει στο ΣΕΦ για τον 4ο τελικό! – Η απάντησή του στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Απάντησε στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού ο Γιαννακόπουλος: «Θα παρευρεθώ»
Ο Γιαννακόπουλος πηγαίνει στο ΣΕΦ για τον 4ο τελικό! – Η απάντησή του στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού

H KAE Ολυμπιακός έδωσε ραντεβού στο ΣΕΦ για τον 4ο τελικό της Basket League στο ΣΕΦ και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος… σήκωσε το γάντι. Με ανάρτησή του έκανε γνωστό οτι θα «δώσει το παρών» στο φαληρικό στάδιο για να παρακολουθήσει από κοντά στο παιχνίδι!

Θυμίζουμε οτι οι Πειραιώτες, λίγη ώρα μετά το τέλος του 3ου τελικού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, εξέδωσε μια ανακοίνωση… 7 λέξεων αφήνοντας αιχμές για τη διαιτησία: «Ντροπή σας. Ραντεβού την Τετάρτη στο ΣΕΦ», έγραφαν χαρακτηριστικά.

Με τη σειρά του ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε στην ερυθρόλευκη ανακοίνωση χρησιμοποιώντας τρεις λέξεις: «Ι will attend», το οποίο στα αγγλικά σημαίνει οτι θα παρευρεθεί στο ΣΕΦ για το Game 4.

Δείτε παρακάτω

Γιαννακόπουλος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Γιαννακόπουλος πηγαίνει στο ΣΕΦ για τον 4ο τελικό! – Η απάντησή του στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.