Καμία σχέση με τον μεταξύ τους αγώνα του Σαββάτου (17/9) δεν είχε εκείνος της Κυριακής (18/9) καθώς ο Κολοσσός αποδείχθηκε κυρίαρχος απέναντι στον Άρη.

Εντελώς διαφορετική ήταν η εικόνα στο δεύτερο φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες καθώς ο Κολοσσός νίκησε με 87-61 τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο»

Καμία σχέση με τον μεταξύ τους αγώνα του Σαββάτου (17/9) δεν είχε εκείνος της Κυριακής (18/9) καθώς ο Κολοσσός αποδείχθηκε κυρίαρχος απέναντι στον Άρη.

Και μάλιστα το τελικό 87-61 με το οποίο επικράτησε ο Κολοσσός δείχνει τη διαφορά στην εικόνα που είχαν οι δύο ομάδες στο «Αλεξάνδρειο». Η ομάδα της Ρόδου εμφανίστηκε με πολλή περισσότερη ενέργεια ενώ ο Άρης έδειχνε πολύ κουρασμένος.

Ο τεχνικός του Κολοσσού, Ηλίας Παπαθεοδώρου, επεσήμανε μετά τον αγώνα: «Ήταν ένα διαφορετικό φιλικό από το χθεσινό. Σαφώς και δεν είμαστε έτοιμοι, δείξαμε άλλο πρόσωπο από το πρώτο φιλικό με τον Άρη και βέβαια και οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν πιο κουρασμένες. Εμείς ωστόσο ανταποκριθήκαμε καλύτερα, δείξαμε καλά στοιχεία και στην άμυνα και στην επίθεση, όπου βρήκαμε ρυθμό, ενώ επικρατήσαμε και στα ριμπάουντ.

Είναι πολύ νωρίς ακόμα μέσα στη σεζόν, είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας. Δεν είμαστε στο 100% και περιμένουμε ενίσχυση με ακόμα δύο ξένους αφού υπάρχουν τα σχετικά κενά. Στοχεύουμε σε μια καλή και αξιόλογη πορεία, έχοντας φυσικά μια καινούρια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα. Πρέπει πρωτίστως να βρούμε τη χημεία μας και να συμπληρώσουμε το ρόστερ μας για να αποκτήσουμε την ομοιογένεια που θέλουμε»

Ο κόουτς του Άρη, Γιάννης Καστρίτης υπογράμμισε από την πλευρά του: «Το κανονικό τεστ για εμάς, ήταν το χθεσινό παιχνίδι. Σήμερα δοκιμάσαμε πράγματα τα οποία δεν έχουμε δουλέψει μέχρι στιγμής. Θέλαμε να δούμε την αντίδραση των παικτών. Για ακόμα μια φορά, σε οτιδήποτε καταπιάνεσαι, θέλει πάρα πολλή δουλειά. Είμαστε ευχαριστημένοι και από τα δύο παιχνίδια. Δεν παίξαμε τακτικά, με απόφαση δική μου. Θέλαμε να δούμε κάποια άλλα κομμάτια.

«Ψάχνουμε για ακόμα έναν παίκτη, είμαστε στην αγορά. Θέλουμε το κομμάτι του παζλ που μας λείπει. Δεν έχω τι να σας πω. Εισπράξαμε δύο αρνητικές απαντήσεις. Σίγουρα θα πάρουμε παίκτη αλλά δεν πρόκειται να το κάνουμε απλά και μόνο για να πάρουμε»!

Τα δεκάλεπτα: 14-24, 34-47, 45-69, 61-87.

Άρης (Καστρίτης): Χόρκλερ 7 (1) , Γκούντγουιν 5, Σανόγκο 4, Τολιόπουλος 3 (1), Σχίζας , Καββαδάς 10, Φίλλιος, Νότε 17 (1), Σιδηροηλίας, Νετζήπογλου 4, Χαβαλές, Χάγκινς 11 (2).

Κολοσσός (Παπαθεοδώρου): Σταρκς 10 (1), Χρυσικόπουλος 2, Νζέγκε 3, Όζμπορν 10, Μπιλλής, Μπαρσέλο 16 (3), Κατσίβελης 15 (1), Ιορδάνου, Γιαννόπουλος 18 (4), Στεφάνοβιτς 13 (3).