Sportime

Ο Παναθηναϊκός μπουστάρει για την 6άδα και οι αντίπαλοι πιέζονται

Ο Παναθηναϊκός δείχνει πλέον πειστικά πως είναι για την είσοδο στα πλέι οφ και την 6άδα και οι αντίπαλοί του αγχώνονται

Γιώργος Νικολαΐδης 1 λεπτά ανάγνωσης
basket, panathinaikos, ataman
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Παναθηναϊκός πήγε να δώσει στο Σαράγεβο ένα παιχνίδι, που ήταν κομβικό. Η Ντουμπάι ήταν κοντά στη βαθμολογία. Μάλλον έπαιζε και ένα από τα τελευταία χαρτιά της για είσοδο στα πλέι ιν.

Πριν το τζάμπολ, Μονακό και Ζαλγκίρις κέρδιζαν και τελικά κέρδισαν. Κάτι που σημαίνει πως ήταν στη συν μια νίκη. Ο Παναθηναϊκός έπρεπε να κερδίσει. Και τελικά το έκανε.

Το μεγάλο ρόστερ που έχει η ομάδα του Αταμάν φάνηκε. Το μεγάλο σε ποιότητα. Παίκτες με εμπειρία, που δε φοβούνται να σουτάρουν. Να πάρουν την ευθύνη όπως και αν είναι η κατάσταση.

Ο Παναθηναϊκός δείχνει πως είναι η ομάδα για πλέι οφ της Euroleague.Για την 6άδα. Να μην μπει στη διαδικασία των πλέι ιν. Το πως παίζει και το πως κερδίζει το τελευταίο διάστημα αγχώνει τους αντιπάλους του.

Τα ματς φτάνουν στην κόψη του ξυραφιού αλλά τελικά οι πράσινοι είναι που πανηγυρίζουν. Το ματς με τη Μονακό φαντάζει ως ένα από αυτά που θα μπουν οι τελευταίες πινελιές. Για την 6άδα.

Επίσης σε κατηγορίες: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Γιώργος Νικολαΐδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα