ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Πεδουλάκης ξέφυγε και δεν τον τιμά

Η συμπεριφορά του Αργύρη Πεδουλάκη στην τελευταία φάση του τελικού του Super Cup δε συνάδει ούτε με την πολυετή παρουσία και το έργο του αλλά ούτε με τις αξίες που επικαλέστηκε πρόσφατα
Ο Πεδουλάκης ξέφυγε και δεν τον τιμά

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Αργύρης Πεδουλάκης επικαλέστηκε τις «Παναθηναϊκές αξίες» από τις οποίες υπογράμμισε ότι «είχε απομακρυνθεί ο Παναθηναϊκός»

Αυτά που είχε πει ο Πεδουλάκης ερμηνεύτηκαν ποικιλοτρόπως και μάλιστα πολλοί τα χαρακτήρισαν «ασέβεια απέναντι στους Φραγκίσκο Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη». Προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο Τεχνικός Διευθυντής του Παναθηναϊκού άφησε αιχμές σε βάρος των δύο «μύθων» του Συλλόγου.  Αν το πίστευα- παρεμπιπτόντως- θα το είχα θίξει.

Παρά το γεγονός ότι κατά το παρελθόν είχε αφήσει αιχμές κατά των προκατόχων του στον πάγκο, μιλώντας πάλι για «αξίες και DNA». Κανένας άλλος προπονητής του Παναθηναϊκού δεν έχει πει κακή κουβέντα για το έργο προκατόχου του! ΚΑΝΕΝΑΣ.

Το πρώτο λάθος που κάνει ο Πεδουλάκης είναι ότι θεωρεί πως εκπροσωπεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τις «Παναθηναϊκές αξίες». Ακούγεται εγωιστικό και αλαζονικό. Και μάλλον δεν του κάνει καλό ούτε κι εξυπηρετεί σε κάτι

Αναφέρθηκε λοιπόν σε «Παναθηναϊκές αξίες» κι αυτό είναι μια βαριά κουβέντα. Που σίγουρα σηκώνει πολλή συζήτηση αν αναλογιστούμε τη συμπεριφορά του Αργύρη Πεδουλάκη στην τελευταία φάση του Super Cup ως «διαμαρτυρία» για την επιλογή του Γιαννούλη Λαρεντζάκη να επιτεθεί κι ενώ όλα είχαν κριθεί.

Ας θεωρήσουμε ότι ο Λαρεντζάκης έκανε unfair πολύ δε περισσότερο από τη στιγμή κατά την οποία και ο Γιώργος Μπαρτζώκας του είχε ζητήσει να μη γίνει επίθεση. Το να ακούγεται ο Πεδουλάκης να τον βρίζει ΧΥΔΑΙΑ είναι ακόμα χειρότερο.

Δεν τιμά τον ίδιο τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος είναι αυτοδημιούργητος κι έφτασε ψηλά χάρη στην πολυετή σκληρή δουλειά του και την ικανότητά του. Όπως επίσης δεν τιμά τον Παναθηναϊκό, το μέγεθος του οποίου είναι τεράστιο και δεν επιτρέπει τέτοιες συμπεριφορές.

Πολύ δε περισσότερο δε συνάδει ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ με τις Παναθηναϊκές Αξίες που επικαλέστηκε πρόσφατα ο Πεδουλάκης στις δηλώσεις του.

Δεν πρόκειται να παρουσιάσω το «ντοκουμέντο» στο κείμενο, μπορείτε να το δείτε στο Twitter καθώς έχει γίνει viral και παράλληλα δεν έχω σκοπό να δώσω ακόμη περισσότερη προβολή σε μια πολύ κακή στιγμή.

Από τη στιγμή κατά την οποία ο πολύπειρος προπονητής βγήκε και «κούνησε το δάχτυλο» περί απομάκρυνσης από τη «λογική» του συλλόγου, όμως, το βίντεο αυτό μάλλον τον εκθέτει. Και πολύ μάλιστα.

Αθλητικές ειδήσεις

Αυτός που δεν άρεσε στον Γκρέι που έμεινε στον πάγκο του Άρη

Δεν άρεσε στον κόσμο η συγγνώμη που είπε ο Λαρεντζάκης!

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μπουρλάκης

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 1989 δημοσιεύτηκε το πρώτο του κείμενο στο «7ήμερο του μπάσκετ» κι ακολούθησε μια μακρά διαδρομή σε «Φως των Σπορ», «Αθλητική Ηχώ», «Goal News» και από το 2017 στο «Sportime». Έχει εργαστεί σε ιστοσελίδες ως σχολιογράφος (sentragoal.gr, basketblog.gr μεταξύ άλλων), στα περιοδικά μπάσκετ «Τρίποντο» και «All Star Basket», στους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Sentra 103,3» και «AlphaSport» όπως και ως υπεύθυνος Τύπου σε ομάδες της Basket League αλλά και στον ΕΣΑΚΕ. Επίσης εργάστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 ενώ επί σειρά ετών ήταν καθηγητής στο New York College, στο ΙΕΚ Ομηρος και στο City Unity College