ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Σπανούλης μεγαλώνει και τον προπονητικό του μύθο

Ο Βασίλης Σπανούλης καταφέρνει από τα πρώτα του βήματα ως προπονητής να μεγαλώνει το μύθο του ακόμα και στον πάγκο
Ο Σπανούλης μεγαλώνει και τον προπονητικό του μύθο

Ο Βασίλης Σπανούλης και πόσο μεγάλο κεφάλαιο είναι για το ελληνικό μπάσκετ δεν χρειάζεται ανάλυση. Από τους τοπ αθλητές που έχουν παίξει το σπορ στην πατρίδα μας. Η αγάπη του για το μπάσκετ ήταν δεδομένη και δε θα τον άφηνε έξω από το χορό.

Ο Σπανούλης με το που τελείωσε τη μεγάλη του καριέρα, έκατσε στους πάγκους. Πολλοί σχολίασαν επικριτικά. Πως οι μεγάλοι παίκτες δε γίνονται μεγάλοι προπονητές. Βέβαια, ο αντίλογος έχει να δείξει πολλά μα πάρα πολλά παραδείγματα. Και στην Ελλάδα.

Ο Σπανούλης ανέλαβε το Περιστέρι και από φέτος και την Εθνική Ελλάδας. Με την Εθνική έχει μπροστά του βουνό υποχρεώσεων. Και ένα μεγάλο τεστ, την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με το Περιστέρι, ωστόσο, κατάφερε ήδη να κάνει ένα μεγάλο step up στον προπονητικό του μύθο. Η πρόκριση στο Final 4 του Basketball Champions League είναι τεράστιο κατόρθωμα. Η ομάδα του είναι σε εξελικτική διαδικασία. Φαίνεται. Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό δεν μπορεί να κοντράρει σε σειρά αγώνων αλλά τους προβληματίζει. Η 3η θέση από τον Άρη θα είναι επιτυχία αν τελικά επιτευχθεί στην Basket League.

Με το Περιστέρι πέρυσι αποκλείστηκε 2-1 από την Ντιζόν. Φέτος, όμως, εκεί που λίγοι το πίστευαν απέκλεισε τη Βόννη. Ο Σπανούλης μεγαλώνει και τον προπονητικό του μύθο. Από τώρα.

Η Ευρώπη παίζει μπάλα στην Interwetten!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Σπανούλης μεγαλώνει και τον προπονητικό του μύθο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Απόστολος Γεωργιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.