Sportime

Ολυμπιακός: Δεν του ταιριάζει και πολύ η Μονακό, πιο επικίνδυνη με Νέντοβιτς και αν επιστρέψει ο Μίροτιτς - Οι ερυθρόλευκοι έχασαν και τα δυο ματς στην κανονική περίοδο

Ο Ολυμπιακός δεν βολεύεται πολύ από τον τρόπο που παίζει η Μονακό, δύο ήττες ο φετινός απολογισμός στην κανονική περίοδο

Απόστολος Γεωργιάδης 2 λεπτά ανάγνωσης
basket, olympiacos, monaco
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Ολυμπιακός τελείωσε την κανονική περίοδο στην 1η θέση. Στο τέλος της ημέρας δίκαια μια και ήταν η πιο σταθερή ομάδα. Η Χάποελ ξεκίνησε εντυπωσιακά. Η Φενέρ για περίπου ένα 5μηνο κέρδιζε παντού.

Ο Ολυμπιακός έκανε τις ήττες του. Αλλά στο τέλος της σεζόν ήταν η ομάδα, που ήταν σταθερή.

Η φετινή Euroleague, ωστόσο, είναι μάλλον η πιο δύσκολη από ποτέ. Η Μπαρτσελόνα και ο Ερυθρός Αστέρας πήγαν σπίτι τους από τα πλέι ιν. Η Παρτίζαν, η Παρί, το νέο πρότζεκτ από το Ντουμπάι, η Μπολόνια και το Μιλάνο ήταν ομάδες, που δεν μπήκαν καν στην 10άδα.

Κάτι που δείχνει πως ακόμα και οι ομάδες στην 1η, 2η, 3η θέση θα έχουν δύσκολο έργο. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει δεδομένα να ελέγξει το τέμπο των αγώνων του με τη Μονακό.Αν κερδίσει άλλωστε τα δύο πρώτα ματς στο ΣΕΦ θα προκριθεί. Δεν μπορεί να χάσει τρία σερί μετά.

Παρόλα αυτά, οι Μονεγάσκοι έχουν κερδίσει φέτος και τα δύο ματς της κανονικής περιόδου. Το 87-92 στο ΣΕΦ με τον Σπανούλη στη Μονακό και το 81-80 στο Πριγκιπάτο. Κάτι που φανερώνει πως δεν ταιριάζει τόσο ως αντίπαλος.

Ένα θέμα επίσης είναι και τι θα γίνει με Νέντοβιτς και Μίροτιτς. Ο Νέντοβιτς δείχνει να επιστρέφει. Ο Μίροτιτς ακόμα δύσκολο να ειπωθεί τι θα γίνει.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός – Μονακό: Τα εισιτήρια για τους δύο πρώτους αγώνες των play offs της Ευρωλίγκας – Κυκλοφορούν άμεσα, τότε βγαίνουν, πάνω από τους υπολογιστές οι οπαδοί του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός – Μονακό: Οι ημέρες και οι ώρες όλων των αγώνων των playoffs

Επίσης σε κατηγορίες: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Απόστολος Γεωργιάδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα