Ο Ολυμπιακός στην Α1 Γυναικών, η Μύκονος στην Γ' Εθνική και ο Εύνικος στην Α2 Γυναικών είναι οι τρεις αήττητες στις Εθνικές Κατηγορίες.

Κι ενώ πλησιάζουμε προς τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, τρεις ομάδες παραμένουν αήττητες στις Εθνικές Κατηγορίες. Δείτε ποιες είναι

Ο Ολυμπιακός στην Α1 Γυναικών, η Μύκονος στην Γ’ Εθνική και ο Εύνικος στην Α2 Γυναικών είναι οι τρεις αήττητες στις Εθνικές Κατηγορίες.

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» (81-76) εξασφάλισε ουσιαστικά το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των πλέι οφ και ταυτόχρονα παρέμεινε αήττητος.

Η ομάδα του Μάρτινς Ζίμπαρτς έφτασε στο 13-0 και είναι μια από τις τρεις αήττητες ομάδες στις Εθνικές Κατηγορίες. Σε αυτή τη μικρή λίστα εμφανίζονται δύο ομάδες γυναικών και μια αντρών.

Στην Γ’ Εθνική Κατηγορία ο ΑΟ Μυκόνου κάνει περίπατο προς την Β’ Εθνική Κατηγορία αφού με 16-0 και με +369 στο goal average, επικρατεί των αντιπάλων του με μέσο όρο διαφοράς στο +23.

Στην Α2 Γυναικών ο Εύνικος ετοιμάζεται για την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία (βεβαίως δεν υπάρχει απευθείας άνοδος αλλά μέσω διαδικασίας πλέι οφ) καθώς με 14-0 προηγείται στη βαθμολογία. Μάλιστα το goal average του +522 του δίνει ένα μέσο όρο διαφοράς στο +37 ανά αγώνα.