Sportime

Ολυμπιακός - Μονακό 91-70: Εντυπωσιακός, εκπληκτικός, Ολυμπιακός για φάιναλ φορ, πήρε παραμάζωμα τη Μονακό

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε σχετικά μόνο στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο φάνηκε η διαφορά με τη Μονακό και έκανε το 1-0

Απόστολος Γεωργιάδης 1 λεπτά ανάγνωσης
basket, olympiacos, monaco
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Ολυμπιακός πιστοποίησε στο πρώτο παιχνίδι με τη Μονακό, πως η σειρά είναι στα χέρια των παικτών του. Αν εμφανιστούν όπως πρέπει, η πρόκριση στο φάιναλ φορ της Αθήνας δε χάνεται.

Οι ερυθρόλευκοι δυσκολεύτηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Και σε αυτό μάλιστα πήγαν στα αποδυτήρια με 9 πόντους διαφορά. Κάποιες χαμένες βολές και κάποιες βιαστικές επιθέσεις κρατούσαν σχετικά τη Μονακό στο ματς.

Όλα αυτά έως και την τρίτη περίοδο. Ο Ολυμπιακός ήταν εκπληκτικός και καταιγιστικός. Στο τρίτο και στο τέταρτο 10λεπτο πήρε παραμάζωμα την αντίπαλό του.

Με σπουδαίο Βεζένκοφ που είχε 20 πόντους αλλά κομβικό τον Τζόζεφ. Ο Καναδός είχε πάθος, κυνηγούσε κάθε φάση, έβαλε και 13 πόντους. Τι άλλο να πετύχει. Από κοντά και ο Μιλουτίνοφ με 13 πόντους και 10 ριμπάουντ.

ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα.

Επίσης σε κατηγορίες: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Απόστολος Γεωργιάδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα