Ολυμπιακός: Ο Λι που έδειξε ότι έρχεται και ο Ντόρσεϊ που «φωνάζει» ότι είναι εδώ!
Ο Ολυμπιακός δείχνει πράγματα και με την επιστροφή των τραυματιών θα δείξει ακόμα περισσότερα.
Ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα και… κλάση στην πρεμιέρα των προημιτελικών της Basket League, διαλύοντας με 106-67 τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ, ωστόσο δεν είχε τόση σημασία το ματς αλλά η παρουσία ορισμένων παικτών.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε ξανά στη διάθεσή του τον Μουστάφα Φαλ, όχι όμως και τους Γουόκαπ, Βιλντόζα, Έβανς, Φουρνιέ, Ράιτ και Μιλουτίνοφ, για ακόμα μία φορά. Παρότι οι απουσίες παραμένουν πολλές και σημαντικές, ο Ολυμπιακός βρήκε λύσεις, κυρίως μέσα από τα πρόσωπα που σιγά-σιγά ανεβάζουν στροφές.
Ο Σάσα Βεζένκοφ (23 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και ο Άλεκ Πίτερς (17 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ) επιβεβαίωσαν ξανά τη σταθερότητα και την ποιότητά τους, κρατώντας τον Ολυμπιακό σε υψηλό επίπεδο. Ωστόσο, η ουσία βρίσκεται σε δύο άλλους: τον Σέιμπεν Λι και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.
Ολυμπιακός: Στέλνουν μήνυμα Λι και Ντόρσεϊ!
Ο Σέιμπεν Λι έκανε την πιο γεμάτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού, σκοράροντας 20 πόντους (5/5 δίποντα, 3/5 τρίποντα), δείχνοντας πως αρχίζει να νιώθει άνετα. Δεν δίστασε να επιτεθεί κατά μέτωπο στην άμυνα του Πανιωνίου, κάτι που είχε λείψει από το παιχνίδι του μέχρι τώρα, ενώ βρήκε και στόχο από τη γραμμή του τριπόντου. Η ταχύτητα και η εκρηκτικότητά του προσθέτουν μία νέα διάσταση στο ροτέισον των Πειραιωτών.
Από την άλλη, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 6/11 τρίποντα και 20 πόντους συνολικά, δείχνει ότι έχει αφήσει πίσω του την αστάθεια και απλά χρειάζεται περισσότερα παιχνίδια στα χέρια του. Μέσα από τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος βρίσκει ρυθμό, αυτοπεποίθηση και αρχίζει να θυμίζει τον παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά στους τελικούς.
Ο Ολυμπιακός μπορεί να ταλαιπωρείται από τις απουσίες, αλλά βρίσκει τον τρόπο του και όταν όλοι είναι ξανά έτοιμοι, η εικόνα θα είναι πολύ καλύτερη, με περισσότερες επιλογές και φυσικά την τρομακτική ποιότητα που διαθέτει.