Δίχως την παρουσία του κόσμου του θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ στις 4/5 για την 24η αγωνιστική της Basket League. Οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν από τον Αθλητικό δικαστή για επεισόδια που έγιναν στο περιθώριο του αγώνα με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα η απόφαση αναφέρει: «Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για επεισόδια στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των...

Δίχως την παρουσία του κόσμου του θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ στις 4/5 για την 24η αγωνιστική της Basket League. Οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν από τον Αθλητικό δικαστή για επεισόδια που έγιναν στο περιθώριο του αγώνα με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα η απόφαση αναφέρει: «Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για επεισόδια στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων δυσφημιστικά για το άθλημα ποινές του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από αγώνες πρωταθλήματος ή κυπέλλου και χρηματικό πρόστιμο 800,00 ευρώ για παράπτωμα κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΕΚ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 1.4.2018».

Ο Ολυμπιακός παίζει εκτός έδρας τα επόμενα δύο παιχνίδια του σε Λαύριο και Πανιώνιο και στις 4 Μαΐου θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ.