ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Δεν θα γίνει νέος Σλούκας ο Λαρεντζάκης – Νέο συμβόλαιο με Ολυμπιακό!

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα παραμείνει στον Ολυμπιακό υπογράφοντας νέο συμβόλαιο.
Δεν θα γίνει νέος Σλούκας ο Λαρεντζάκης – Νέο συμβόλαιο με Ολυμπιακό!

Τίποτα και κανέναν δεν ακούει ο Γιαννούλης Λαρετζάκης, που δείχνει εμπράκτως ότι ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι του και δεν πάει πουθενά.

Ο 29χρονος γκαρντ και η διοίκηση της ομάδας, συζήτησαν για νέο συμβόλαιο και τα βρήκα με γενναία αύξηση αποδοχών για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Έλληνας παίκτης αποτελεί ένα από τα βασικά… γρανάζια στη μηχανή που έχει φτιάξει ο Γιώργος Μπαρτζώκας και δεν μπορούσε να τον αφήσει να φύγει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με ανάρτηση του είχε δείξει ότι θέλει τον Γιαννούλη Λαρετζάκη στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο ο δεύτερος δε θα γίνει Κώστας Σλούκας και θα συνεχίσει να φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα, βοηθώντας την ομάδα να φτάσει και σε νέες επιτυχίες στο μέλλον.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.