ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Κι όμως δεν είχε καταγραφεί η κορυφαία ασίστ του Σπανούλη στην Euroleague (pics)

Μία παράληψη για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, που ευτυχώς αποκαταστάθηκε
Κι όμως δεν είχε καταγραφεί η κορυφαία ασίστ του Σπανούλη στην Euroleague (pics)

Έτοιμος να πατήσει στην κορυφή των περισσότερων ασίστ στην Euroleague, είναι ο Βασίλης Σπανούλη, ο οποίος χρειάζεται ακόμα τέσσερις τελικές πάσες για να ξεπεράσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Το αστείο της υπόθεσης όμως, είναι ότι ο «Kill Bill», μέχρι πριν λίγες ώρες χρειαζόταν πέντε πάσες για να γίνει εκείνος πρώτος στην σχετική λίστα. Τι άλλαξε όμως μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα;

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Ψαράκης, εντόπισε ένα αρκετά σοβαρό λάθος της Euroleague, που δεν είχε υπολογίσει την πάσα στον Πρίντεζη, που έδωσε το τρόπαιο στον Ολυμπιακό, στην Κωνσταντινούπολη.

Άμεσα η διοργανώτρια αρχή εξέτασε το θέμα και τελικώς ανέβασε ένα tweet, λέγοντας : «Γιάννη, σ ευχαριστούμε για την επισήμανση, διορθώσαμε το λάθος στο boxscore του αγώνα και στη συνολική συγκομιδή του. Στο εγγύς μέλλον θα προστεθεί επίσης στο play-by-play του τελικού».

Με την εξέλιξη αυτή, ο αρχηγός του Ολυμπιακού φτάνει τις 1.252 ασίστ και είναι τρεις μακριά από τον Δημήτρη Διαμαντίδη(1.255).

Απίστευτο και όμως αληθινό.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.