Ο Ολυμπιακός έχει πρώτο στόχο για την frontline τον Τζοκ Λαντέιλ αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει θέση για τον Κώστα Κουφό. Εφόσον βέβαια αποδεχθεί και ο ίδιος το ρόλο του.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο ΣΕΦ την Παρασκευή (5/3) τον Ερυθρό Αστέρα και ο Κώστας Κουφός μίλησε για το παιχνίδι με τους Σέρβους. 

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο ΣΕΦ την Παρασκευή (5/3) τον Ερυθρό Αστέρα και ο Κώστας Κουφός μίλησε για το παιχνίδι με τους Σέρβους. 

Ο Κώστας Κουφός, ο οποίος κόντρα στην Μπασκόνια έκανε το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα, τόνισε: «Ξεκινήσαμε δυνατά. Δεν μπορώ να βρω δικαιολογίες για τον εαυτό μου. Ήταν μια σκληρή ήττα. Είμαστε, όμως, επαγγελματίες, θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις, έχουμε ένα άλλο παιχνίδι αύριο και θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε τη σεζόν όσο πιο δυνατά γίνεται. Η Ευρωλίγκα σίγουρα είναι πολύ καλή λίγκα. Εμείς έχουμε πολλούς ταλαντούχους παίκτες στην ομάδα, θα πρέπει να συνεχίσουμε και να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Θα πρέπει να πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα και να τελειώσουμε τη σεζόν όσο πιο δυνατά μπορούμε».

Για την αναμέτρηση με τους Σέρβους, τόνισε: «Ο Ερυθρός Αστέρας είναι πολύ επιθετική ομάδα. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να τελειώνουμε τα plays μας. Θα πρέπει να είμαστε δυνατοί στην άμυνα και από την άμυνα να τροφοδοτήσουμε την επίθεσή μας. Το πιο σημαντικό είναι μέσα από την προπόνηση να βρούμε κίνητρο. Θα πρέπει να παίζουμε σκληρά και να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Τέλος, ερωτηθείς αν νιώθει έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, απάντησε: «Δεν μπορώ να ψάξω για δικαιολογίες. Προσωπικά όσο χρόνο παίρνω θα προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό. Προφανώς πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Θα προχωρήσω και θα δίνω το καλύτερό μου δυνατό σε κάθε παιχνίδι».