Το θέμα του Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι κομβικής σημασίας για τον Ολυμπιακό και η ευνοϊκή του κατάληξη θα είναι σημαντική για την ομάδα.

Άμεσες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις καθώς οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι Ολυμπιακός και Ντόρσεϊ βρίσκονται πολύ κοντά σε συνέχεια της συνεργασίας τους.

Το θέμα του Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι κομβικής σημασίας για τον Ολυμπιακό και η ευνοϊκή του κατάληξη θα είναι σημαντική για την ομάδα.

Όπως έγινε γνωστό, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να κλείσει η υπόθεση Ντόρσεϊ. Πριν δούμε υπογραφές και ανακοινώσεις δε μπορούμε να πούμε τίποτα με σιγουριά αλλά οι ενδείξεις πείθουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε επέκταση. Τα μηνύματα που λαμβάνονται, δηλαδή, είναι θετικά.

Θα είναι μια πολύ καλή εξέλιξη αυτή για τον Ολυμπιακό αφού θα έχει λύσει ένα σημαντικό θέμα, με έναν ποιοτικό παίκτη, υψηλού επιπέδου που αγωνίζεται ως γηγενής. Και παράλληλα ο κορμός του θα παραμείνει σχεδόν αναλλοίωτος και με συγκεκριμένες προσθήκες το ρόστερ θα γίνει ακόμα καλύτερο.

Θα είναι επίσης πολύ θετικό και για τον Ντόρσεϊ όχι μόνο επειδή θα έχει βρει την ηρεμία του σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που καλύπτει τις φιλοδοξίες του (κατέκτησε δύο τίτλους κι έπαιξε στο φάιναλ φορ της Euroleague) αλλά κυρίως επειδή τη δεύτερη σεζόν του θα κατανοήσει ακόμα καλύτερα τη φιλοσοφία της ομάδας, θα έχει προσαρμοστεί περισσότερο άρα οι πιθανότητες να βγάλει ακόμα καλύτερα πράγματα στο παρκέ είναι πολλές.

Σημασία έχει ότι ο Ολυμπιακός κλείνει ένα μέτωπο, διατηρεί τον κορμό του και συγκεντρώνεται στις επόμενες κινήσεις που θα κάνει, οι οποίες, όπως προαναφέραμε είναι συγκεκριμένες.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, από τον Καλάθη που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα μέχρι τον Νίκολα Μιλουτίνοφ ο οποίος θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στη συνέχεια- εφόσον έχει επιθυμία να παίξει στον Ολυμπιακό- να χαμηλώσει αρκετά τις αποδοχές του.

Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την αγορά έχοντας μια γερή βάση επάνω στην οποία πατάει και ταυτόχρονα την άνεση να κάνει συγκεκριμένες κινήσεις έχοντας εξασφαλισμένο το βασικό του κορμό. Και η θετική εξέλιξη με τον Ντόρσεϊ είναι ακόμα ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.