Για τη σωστή χρήση του μαθήματος που πήρε ο Ολυμπιακός στο 2ο ματς με τον Προμηθέα, έγραψε στο προσωπικό blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Τζαμέλ ΜακΛίν. «Πάμε στην Πάτρα έχοντας στα χέρια μας το 2-0 και στόχο τη νίκη στην επόμενη αναμέτρηση, που θα μας δώσει το εισιτήριο για τον τελικό του...

Για τη σωστή χρήση του μαθήματος που πήρε ο Ολυμπιακός στο 2ο ματς με τον Προμηθέα, έγραψε στο προσωπικό blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Τζαμέλ ΜακΛίν.

«Πάμε στην Πάτρα έχοντας στα χέρια μας το 2-0 και στόχο τη νίκη στην επόμενη αναμέτρηση, που θα μας δώσει το εισιτήριο για τον τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η αποστολή μας δεν είναι εύκολη… Όπως είπα και στο προηγούμενο blog μου, ο Προμηθέας είναι μια πολύ καλή ομάδα και δεν τερμάτισε τυχαία στην 3η θέση της κανονικής περιόδου.

Στο δεύτερο παιχνίδι μας δυσκόλεψε πάρα πολύ, όμως, αυτό έγινε κυρίως με δική μας ευθύνη. Αν και προηγηθήκαμε με 22 πόντους, στην συνέχεια χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και λίγο έλειψε να χάσουμε και το ματς», ανέφερε ο σέντερ του Ολυμπιακού.

Και συνέχισε: «Θα πρέπει, λοιπόν, να χρησιμοποιήσουμε τον συγκεκριμένο αγώνα ως ένα καλό μάθημα. Επιβάλλεται στο τρίτο παιχνίδι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και τα σαράντα λεπτά της αναμέτρησης και η προσπάθεια να έχει ως… αφετηρία την καλή άμυνα. Αν το κάνουμε αυτό και αν μείνουμε πιστοί στο πλάνο του κόουτς, τότε θα μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».