Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει μετρημένες κινήσεις να κάνει για να ενισχύσει το ρόστερ του Ολυμπιακού αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι ήσυχος.

Δεν είναι μόνο ο Μπέντιλ αλλά και άλλοι παίκτες που ερίζουν δύο θέσεις στην frontline του Ολυμπιακού ενώ δεν αποκλείεται να προστεθούν/προταθούν περισσότεροι.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει μετρημένες κινήσεις να κάνει για να ενισχύσει το ρόστερ του Ολυμπιακού αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι ήσυχος.

Βεβαίως είναι φυσιολογικό να περιμένει ο Γιώργος Μπαρτζώκας την κατάληξη στο θέμα του Τάιλερ Ντόρσεϊ που έχουμε πει ότι αποτελεί κομβικό σημείο για το ρόστερ του Ολυμπιακού. Όταν κλείσει κι επίσημα αυτό το θέμα, τότε θα έχουμε και τις επόμενες κινήσεις.

Αναφέραμε σε πρόσφατο ρεπορτάζ για τον Μπεν Μπέντιλ που έχει κάνει καλή σεζόν στην Αρμάνι Μιλάνο και σίγουρα είναι μια αξιόπιστη λύση για back up στις θέσεις 4-5. Όμως είναι σίγουρο ότι ο Γκανέζος που έχει κι εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, δεν είναι ο μόνος παίκτης που απασχολεί τον κόουτς του Ολυμπιακού.

Και μπορεί να μη διαφαίνεται ενδιαφέρον για τον Ντέρικ Γουίλιαμς που προτάθηκε πρόσφατα αλλά σίγουρα υπάρχει για τον Τζόελ Μπόλομποϊ (28χρ.- 2,06μ.) και τον Μάικ Τόμπι (28χρ.-2,13μ.) που έχει αγωνιστεί στην Βαλένθια τις τελευταίες τέσσερις σεζόν.

Ο Μπόλομποϊ έχει βέβαια ένα θέμα με την ΤΣΣΚΑ το οποίο έχει φτάσει στα άκρα αλλά σίγουρα είναι δύο ενδιαφέρουσες (και πολύ καλές) περιπτώσεις που έχει ο Ολυμπιακός προς ενίσχυση στη θέση «5».

Ο Μπέντιλ βρίσκεται μέσα στις σκέψεις και σίγουρα εξετάζεται αφού έχει λογική το να κοιτάζει ο Ολυμπιακός έναν παίκτη με τις δικές του προδιαγραφές, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι στην κορυφή της λίστας. Μάλιστα είναι πίσω από τον Γάλλο Λουί Λαμπεϊρί (30χρ.- 2,08μ.) που επίσης αγωνιζόταν στην Βαλένθια την τετραετία του Τόμπι κι αρέσει αρκετά στον Μπαρτζώκα.

Αυτοί οι δύο παίκτες αφορούν στις θέσεις «4-5» ουσιαστικά ως «συμπληρώματα» στον Βεζένκοφ ή να παίξουν και μαζί του ως πεντάρια.

Και βέβαια όπως αναφέραμε πρόσφατα, στον Ολυμπιακό πιστεύουν να μην υπάρξει απρόοπτο με τους Κινγκς και τον Βεζένκοφ καθώς ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα φέρει τα πάνω- κάτω στον σχεδιασμό της ομάδας.