ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ολυμπιακός: Χειρουργείο για Χασάν Μάρτιν

Ο τραυματισμός του Χασάν Μάρτιν είναι πάρα πολύ σοβαρός και ο Ολυμπιακός για να καλύψει το κενό του θα τον αντικαταστήσει με τον Κώστα Κουφό.  Ο Ολυμπιακός είναι κοντά σε συμφωνία με τον Κώστα Κουφό, όπως διαβάσατε νωρίτερα κι αυτό γιατί ο τραυματισμός του Χασάν Μάρτιν είναι πιο σοβαρός και ίσως χρειαστεί να περάσει την...
Ολυμπιακός: Χειρουργείο για Χασάν Μάρτιν

Ο τραυματισμός του Χασάν Μάρτιν είναι πάρα πολύ σοβαρός και ο Ολυμπιακός για να καλύψει το κενό του θα τον αντικαταστήσει με τον Κώστα Κουφό. 

Ο Ολυμπιακός είναι κοντά σε συμφωνία με τον Κώστα Κουφό, όπως διαβάσατε νωρίτερα κι αυτό γιατί ο τραυματισμός του Χασάν Μάρτιν είναι πιο σοβαρός και ίσως χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο Μάρτιν αποκόμισε τον τραυματισμό του από το παιχνίδι με την Εφές και το πρόβλημα του είναι στον μηνίσκο, κάτι που θα τον βγάλει off για το υπόλοιπο της σεζόν στην Euroleague.

Φυσικά η επίσημη ενημέρωση από τον Ολυμπιακό θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, αλλά είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί επέμβαση για τον Αμερικανό.

Κώστας Κουφός: Όταν όλοι έβλεπαν τον επόμενο σταρ (Vid)

 

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ