ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ολυμπιακός: Η ευχή του Βασίλη έγινε πραγματικότητα!

Ο Ολυμπιακός έκανε το όνειρο του 8χρονου Βασίλη πραγματικότητα. Ο πιτσιρικάς, ο οποίος πάσχει από απλαστική αναιμία ζήτησε από το «Make a Wish» να γίνει προπονητής του Ολυμπιακού. Πες το και έγινε.
Ολυμπιακός: Η ευχή του Βασίλη έγινε πραγματικότητα!

Ο Ολυμπιακός έκανε το όνειρο του 8χρονου Βασίλη πραγματικότητα.

Ο πιτσιρικάς, ο οποίος πάσχει από απλαστική αναιμία ζήτησε από το «Make a Wish» να γίνει προπονητής του Ολυμπιακού. Πες το και έγινε.

Διαβάστε τι αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα του το «Make A Wish»:

«Από την πρώτη μας επίσκεψη στο Βασίλη καταλάβαμε πόσο πολύ αγαπάει το μπάσκετ. Αν και μόλις 8 ετών παίζει σε τοπική ομάδα – και μάλιστα ως βασικός! «Αυτό που θα ήθελα περισσότερο απ’ όλα είναι να γίνω προπονητής της αγαπημένης μου ομάδας μπάσκετ, του Ολυμπιακού! Θέλω να τους πω να παίξουν δυνατά, να μη φοβούνται και έτσι θα νικήσουν!»

Ο μικρός μας Βασίλης εδώ και μήνες βρίσκεται σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου μα δεν πτοείται. Έχει μάθει να δίνει δύσκολους αγώνες, να μάχεται με όλες του τις δυνάμεις και να βγαίνει νικητής.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού προετοιμάζονταν για ένα δύσκολο, ευρωπαϊκό αγώνα. Λίγο πριν αναχώρησή τους για το εξωτερικό, ο Βασίλης βρέθηκε στο γήπεδο όπου προπονούνταν για να τους συναντήσει. Ήθελε να τους βοηθήσει με τις συμβουλές του, να τους ενθαρρύνει με τη στήριξή του και να τους αποδείξει έμπρακτα, ότι τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο ανάμεσα σε έναν παίκτη και τη μεγάλη του αγάπη. Όπως δεν επέτρεπε εκείνος στην ασθένεια να του στερήσει τα όνειρά του, έτσι και για την αγαπημένη του ομάδα, ούτε ο πιο δυνατός αντίπαλος δεν ήταν ανίκητος!

Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο γήπεδο του Ολυμπιακού, ο Βασίλης ένιωσε σαν στο σπίτι του! Ως σωστός προπονητής, χαιρέτησε τους υπευθύνους της ομάδας και περίμενε υπομονετικά τους παίκτες.

Όταν δε τον καλωσόρισε ο Κώστας Παπανικολάου και απευθυνόμενος στον προπονητή του είπε ότι μπορούσε να φύγει καθώς εκείνη την ημέρα θα αναλάμβανε ο Βασίλης, τα ματάκια του μικρού μας «προπονητή» έλαμψαν από χαρά και περηφάνια!

Ο Βασίλης σήμανε την έναρξη της προπόνησης και παρακολουθούσε με απόλυτη προσήλωση το γήπεδο και τους παίκτες. Παρατηρούσε αν έκαναν σωστά τις ασκήσεις, και άκουγε συνεχώς με προσοχή, όσα έλεγε το τεχνικό επιτελείο. Καθόταν δίπλα στην ομάδα και με αφοσίωση παρακολουθούσε τα ινδάλματά του. Αφού ολοκληρώθηκε η ομαδική προπόνηση, ο Βασίλης κράτησε για ατομική εκγύμναση τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Έκαναν μαζί προπόνηση στις βολές και πραγματικά ο μικρός μας παίκτης δεν έχασε ούτε μία! Ο Βασίλης είχε μήνες να πατήσει στα γήπεδα, μα οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται ΠΟΤΕ!

Η προπόνηση έφτασε στο τέλος της, ο Βασίλης σφύριξε τη λήξη και όλοι μαζί φώναξαν Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ. Όλοι οι παίκτες χαιρέτησαν το νέο τους προπονητή και για να τον ευχαριστήσουν για την πολύτιμη συμβολή του, του χάρισαν αναμνηστικά δώρα της ομάδας.

Βασίλη, σε ευχαριστούμε από καρδιάς για την όμορφη εμπειρία που ζήσαμε μαζί και ανυπομονούμε όσο τίποτα να σε καμαρώσουμε και πάλι στα γήπεδα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την ΚΑΕ Ολυμπιακός για την αγάπη και την προθυμία τους ώστε να πραγματοποιηθεί η ευχή του Βασίλη».

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ