Ολυμπιακός: Η παρακάμερα του αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης

Την παρακάμερα του αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης δημοσίευσε ο Ολυμπιακός και περιλαμβάνει κάποια απολαυστικά στιγμιότυπα.

Ο Ολυμπιακός σημείωσε μία σπουδαία νίκη χτες Παρασκευή 8/10 έναντι της Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Μπορεί να είναι πολύ νωρίς μέσα στη χρονιά για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα αλλά ο Ολυμπιακός μέχρι στιγμής έχει δείξει πολύ θετικά στοιχεία.

Στη χτεσινή νίκη επί της Ρεάλ με 74-68 η άμυνα, η ενέργεια και η φρεσκάδα που έβγαλε η ομάδα ήταν καταλυτικός παράγοντας. Δεν είναι δε και εύκολο πράγμα να κρατήσεις την «Βασίλισσα» των Γιουλ, Ταβάρες, Γκος, Γιαμπουσέλε , Ερτέλ στους μόλις 68 πόντους.

Την χτεσινή νίκη την καταχάρηκαν οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων». Άπαντες έφυγαν με χαμόγελα από το ΣΕΦ για την εικόνα που παρουσιάζει μέχρι στιγμή η ομάδα που την έχει φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας της Euroleague.

Όλα τα στιγμιότυπα που δεν μετέφερε η κάμερα της Nova από τον χτεσινό αγώνα μας μεταφέρει η κάμερα του καναλιού του Ολυμπιακού στο Youtube.

Δύο βίντεο δημοσίευσε το κανάλι του Ολυμπιακού από τον αγώνα. Στο πρώτο βλέπουμε όλα τα στιγμιότυπα του αγώνα, με τους έντονους πανηγυρισμούς των παικτών από κάμερα μέσα στο γήπεδο και δίπλα στους παίκτες.

Στο δεύτερο βίντεο η κάμερα είναι εξ’ ολοκλήρου στραμμένη πάνω στους οπαδούς του «Θρύλου» μεταφέροντας έτσι την «καυτή» ατμόσφαιρα που αυτοί δημιούργησαν.

Δείτε παρακάτω τα δύο βίντεο: