Ο Ολυμπιακός και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αποφάσισαν να ενώσουν τους δρόμους τους το καλοκαίρι του 2021 και πλέον όλα είναι στρωμένα ώστε η σχέση να κρατήσει κι άλλο.

Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να πείσει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ ότι ο παράδεισός του βρίσκεται στον Πειραιά και όχι στο ΝΒΑ

Ο Ολυμπιακός και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αποφάσισαν να ενώσουν τους δρόμους τους το καλοκαίρι του 2021 και πλέον όλα είναι στρωμένα ώστε η σχέση να κρατήσει κι άλλο.

Όταν ο Ντόρσεϊ έβαζε την υπογραφή του στον Ολυμπιακό, το συμβόλαιο της μονοετούς διάρκειας φανέρωνε τη δεδομένη επιθυμία του να επιστρέψει σύντομα στο ΝΒΑΔεν είναι κακό αυτό. Ίσα- ίσα που φανερώνει τις υψηλές προσδοκίες του παίκτη, τις φιλοδοξίες του όπως και την επιθυμία του να βρεθεί στο υψηλότερο επίπεδο. Για ένα παιδί που μεγάλωσε στην Αμερική, το NBA είναι απόλυτα λογικό να θεωρείται ο απόλυτος στόχος. Ειδικά όταν έπαιξε εκεί (δεν τα πήγε καθόλου άσχημα) και θέλει να επιστρέψει για να αποδείξει ότι είναι το μέρος που ανήκει.

Ο Ολυμπιακός έκανε ΜΑΤ με την απόκτηση του Ντόρσεϊ. Είναι ένας παίκτης σε καλή ηλικία, που αγωνίζεται ως γηγενής και βέβαια περί της ποιότητας και των ικανοτήτων του δε γίνεται λόγος. Προφανώς και οι Πειραιώτες χειρίστηκαν άριστα το θέμα το καλοκαίρι, όταν άφησαν το χρόνο να λειτουργήσει υπέρ τους. Και την κατάλληλη στιγμή, χτύπησαν!

Πλέον οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μπαίνουν σε μια νέα διαδικασία: Θα πρέπει να προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να πείσουν τον Ντόρσεϊ ότι στον Πειραιά βρίσκεται η καλύτερη συνθήκη που θα μπορούσε να συναντήσει στην καριέρα του: Οργανωμένη ομάδα, φιλοδοξίες, υψηλοί στόχοι και κατάλληλο περιβάλλον. Ένα μέρος όπου αναγνωρίζεται η αξία του παίκτη και για το λόγο αυτό έχει πολύ σημαντικό ρόλο στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Όντως οι συνθήκες είναι εξαιρετικές για τον παίκτη που κάνει πολύ καλή σεζόν στην Basket League όπως και στην Euroleague. Κι επάνω σε αυτές ποντάρουν στον Ολυμπιακό προκειμένου να τον πείσουν να προχωρήσει σε επέκταση της συνεργασίας με την ομάδα.