Sportime

Ολυμπιακός - Κορονοϊός: Θετικοί άλλοι τρεις παίκτες

Ακόμα τρεις παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Γιώργος Νικολαΐδης 1 λεπτά ανάγνωσης
Ολυμπιακός: Ο κορονοϊός συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα, καθώς ανακοινώθηκαν άλλα τρία κρούσματα. Αναβάλλεται το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ολυμπιακός: Ο κορονοϊός συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα τους «ερυθρόλευκους», καθώς ανακοινώθηκαν άλλα τρία κρούσματα, φτάνοντας συνολικά τα επτά σε ό,τι αφορά παίκτες και οκτώ συνολικά.

Έτσι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας πλέον σε συνδυασμό με την απουσία του τραυματία Κουίνσι Έισι, είχε μείνει με επτά διαθέσιμους παίκτες εν όψει της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ για την Euroleague.

Κάτι που σήμαινε πως ηταν αδύνατο να διεξαχθεί το αυριανό (29/12, 21:00) παιχνίδι στο ΣΕΦ, καθώς χρειάζονται οκτώ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως σήμερα (28/12) βρέθηκαν άλλα τρία μέλη της ομάδας θετικά στον Covid 19.

Ο συνολικός αριθμός ανέρχεται μέχρι στιγμής στα οκτώ κρούσματα (επτά παίκτες και ένα μέλος του σταφ).

Όλα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν απομονωθεί και ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν σε νέους έλεγχους».

Λίγο αργότερα, όπως αναμενόταν, η EuroLeague ανακοίνωσε την αναβολή της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται ότι στις 7 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένη η εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις.

Επίσης σε κατηγορίες: Euroleague Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Γιώργος Νικολαΐδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα