ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ολυμπιακός: Παραμονή για Βεζένκοφ, αναμονή για Σλούκα

«Πραγματικά του αρέσει o Ολυμπιακός α και πιστεύω ότι θα μείνει. Είναι θέμα χρόνου να υπογράψει», τόνισε πατέρας του Σάσα Βεζένκοφ.
Ολυμπιακός: Παραμονή για Βεζένκοφ, αναμονή για Σλούκα

Από τον πρώτο καιρό που ξεκίνησαν οι επαφές του Ολυμπιακού με τον Σάσα Βεζένκοφ για το θέμα της παραμονής του παίκτη στην ομάδα φάνηκε ότι το κλίμα ήταν καλό και όλα έδειχναν ότι ο Βούλγαρος δεν θα αλλάξει… τόπο κατοικίας. Θα υπογράψει νέο συμβόλαιο και θα μείνει στην ομάδα.

Να που οι πληροφορίες αυτές φαίνεται πως επιβεβαιώνονται και μάλιστα δια στόματος του πατέρα του παίκτη. Ο Σάσο Βεζένκοφ τόνισε χθες ότι είναι πια θέμα χρόνου να υπογράψει ο Βούλγαρος παίκτης το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

«Πραγματικά του αρέσει η ομάδα και πιστεύω ότι θα μείνει. Και ο προπονητής επίσης τον θέλει. Είναι θέμα χρόνου να υπογράψει», τόνισε ο Σάσo Βεζένκοφ σε μέσο της πατρίδας του και συμπλήρωσε: «Είχαμε την ευκαιρία να τον δούμε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, καθώς ήταν σπίτι του εδώ και τρεις μήνες. Από τότε που ήταν παιδί τον είχαμε τόσο καιρό μαζί μας Τώρα είναι στην Αθήνα τώρα και κάνει προπονήσεις, οι οποίοι θα συνεχιστούν μέχρι τις 20 Ιουλίου. Μετά θα κάνουν ένα διάλειμμα δέκα ημερών και μετά θα ξεκινήσουν ξανά.

Αυτό το καλοκαίρι δεν θα πάει στις ΗΠΑ για προπονήσεις. Ο Ολυμπιακός έχει ειδικούς γυμναστές». Το θέμα Βεζένκοφ έχει ιδιαίτερη σημασία για την ομάδα. Αν ο Βούλγαρος κλείσει ο Ολυμπιακός θα αποφασίσει αν θα κρατήσει τον Ρούμπιτ (όλα δείχνουν ότι αυτός θα είναι ο «εκλεκτός») ή τον Χάπ, θα πάει για ένα αναπληρωματικό «4-5άρι» και θα κλείσει τις θέσεις στους ψηλούς.

Έτσι το μόνο κομμάτι που θα απομένει να μπει ακόμα στο παζλ θα είναι αυτό που… καίει και περισσότερο και το οποίο δεν είναι άλλο από τον Κώστα Σλούκα. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να… αναμένει στο ακουστικό του για να μάθει την στάση της Φενέρ.

Τα σενάρια από την Τουρκία, πάντως, συνεχίζουν να λένε ότι η ομάδα της Πόλης προσανατολίζεται στο να κάνει μείωση στον Ελληνα γκαρντ. Κι αν φυσικά αυτό γίνει πράξη, τότε ο Σλούκας θα βάλει πλώρη για την επιστροφή στον Ολυμπιακό.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέφανος Σύριγγας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.