ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ολυμπιακός: «Παράνομη απόφαση, αστείες συνεδριάσεις»

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν άφησαν ασχολίαστα τα όσα έγιναν στον ΕΣΑΚΕ...
Ολυμπιακός: «Παράνομη απόφαση, αστείες συνεδριάσεις»

Διοικητικό Συμβούλιο είχε την Τρίτη ο ΕΣΑΚΕ και ο Ολυμπιακός δεν είχε εκπρόσωπό του, κάτι το οποίο συνηθίζει άλλωστε να κάνει. Από το συγκεκριμένο διοικητικό συμβούλιο αυτό που έγινε γνωστό είναι πως το Λαύριο παραμένει στην Α1.

Μετά από τη σχετική ψηφοφορία που υπήρξε για αναβαθμολόγηση του πρωταθλήματος. Εν αντιθέσει με τον Ολυμπιακό να παραμένει στην Α2.

Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους δεν άφησαν ασχολίαστα τα όσα αποφάσισαν στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ. Συγκεκριμένα, πηγές μέσα από την ομάδα αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Άλλη μια παράνομη απόφαση του ΕΣΑΚΕ, η οποία καταδεικνύει το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει το ελληνικό μπάσκετ και εξηγεί γιατί ο Ολυμπιακός δεν συμμετέχει πλέον σε αυτές τις αστείες συνεδριάσεις».

Τονίζοντας ότι ο ΕΣΑΚΕ προχώρησε για μία ακόμη φορά σε μία παράνομη απόφαση. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει και σε νομικές αντιδράσεις, κατά αποφάσεων του ΕΣΑΚΕ. Κάτι το οποίο δεν αποκλείεται να συμβεί και τώρα.

Παράλληλα με το σχόλιο αυτό ο Ολυμπιακός δείχνει για ακόμη μία φορά τη δυσαρέσκειά του για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ. Και όπως φαίνεται οι Πειραιώτες δεν έχουν σκοπό να κάνουν καθόλου πίσω, αναφορικά με το #mexritelous. Κάτι το οποίο έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό και το ελληνικό μπάσκετ είναι αυτό το οποίο βγαίνει ζημιωμένο απ’ όλα αυτά…

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.