ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ολυμπιακός: Περιμένει την Μπεσίκτας για τον ΜακΚίσικ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται εν αναμονή των εξελίξεων για την περίπτωση του Σακιέλ ΜακΚίσικ. Η Μπεσίκτας υποστηρίζει ότι ο παίκτης δεν πρόκειται να φύγει από την ομάδα, ωστόσο ο 29άχρονος γκαρντ δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Μπαντιρμά.  Ο ΜακΚίσικ τον τελευταίο καιρό δεν ήταν ευχαριστημένος με την Μπεσίκτας, λόγω της καθυστέρησης των πληρωμών και είχε εκφράσει την...
Ολυμπιακός- ΜακΚίσικ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται εν αναμονή των εξελίξεων για την περίπτωση του Σακιέλ ΜακΚίσικ. Η Μπεσίκτας υποστηρίζει ότι ο παίκτης δεν πρόκειται να φύγει από την ομάδα, ωστόσο ο 29άχρονος γκαρντ δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Μπαντιρμά. 

Ο ΜακΚίσικ τον τελευταίο καιρό δεν ήταν ευχαριστημένος με την Μπεσίκτας, λόγω της καθυστέρησης των πληρωμών και είχε εκφράσει την επιθυμία του να φύγει από την ομάδα. Μάλιστα είχε βρει και τον τρόπο να σπάσει το συμβόλαιο του.

Διαβάστε επίσης: Ο ΜακΚίσικ έδωσε υπόσχεση στον εαυτό του μέσα από την φυλακή!

Στο Σαββατιάτικο παιχνίδι (8/2) κόντρα στην Μπαντιρμά δεν ήταν ούτε στη δωδεκάδα.

Όλα δείχνουν ότι ο ΜακΚίσικ δεν θα παραμείνει στην Τουρκιά και ο Ολυμπιακός περιμένει να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών και ο παίκτης να μείνει ελεύθερος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα να κάνει μεταγραφή στην Euroleague μέχρι και τις 26 Φεβρουαρίου.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ

ΣΧΟΛΙΑ