ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ολυμπιακός: Ποια είναι τα δεδομένα για Σλούκα

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Ισμαήλ Σενόλ έγραψε ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά στον Κώστας Σλούκας. Ποια είναι τα δεδομένα στο όλο θέμα του Έλληνα γκαρντ. Η αλήθεια είναι ότι οι Τούρκοι δημοσιογράφοι έχουν μια… τάση στα σενάρια και τους δίνουν και καταλαβαίνουν. Συνήθως πάντως, δεν πέφτουν μέσα. Για να πάμε όμως, και στο.. ψητό. Ο Τούρκος...
Ολυμπιακός: Ποια είναι τα δεδομένα για Σλούκα

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Ισμαήλ Σενόλ έγραψε ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά στον Κώστας Σλούκας. Ποια είναι τα δεδομένα στο όλο θέμα του Έλληνα γκαρντ.

Η αλήθεια είναι ότι οι Τούρκοι δημοσιογράφοι έχουν μια… τάση στα σενάρια και τους δίνουν και καταλαβαίνουν. Συνήθως πάντως, δεν πέφτουν μέσα. Για να πάμε όμως, και στο.. ψητό. Ο Τούρκος δημοσιογράφος Ισμαήλ Σενόλ έγραψε στο twitter ότι ο Κώστας Σλούκας είναι κοντά στον Ολυμπιακό.

Η αλήθεια είναι πάλι ότι ο Ολυμπιακός θέλει τον Σλούκα και είναι διατεθειμένος να παλέψει μέχρις εσχάτων για να φέρει και πάλι τον Έλληνα γκαρντ πίσω στο λιμάνι. Το αν η… αλήθεια του Ολυμπιακού θα γίνει πραγματικότητα αυτό είναι ένα άλλο θέμα, διότι τα δεδομένα είναι πολλά.

Ας αρχίσουμε όμως από τον Ισμαήλ Σενόλ. Ο Τούρκος δημοσιογράφος έγραψε στο Twitter ότι ο Σλούκας έβαλε φωτιά σε πολλά ελληνικά ΜΜΕ με μια δήλωση που έκανε και η οποία ανέφερε ότι αν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν μείνει στην Φενέρμπαχτσε τότε θα φύγει κι αυτός από την τουρκική ομάδα.

Ο Σενόλ όμως, δεν έμεινε εκεί. Προχώρησε ακόμα παραπέρα και έβαλε νέα φωτιά στα σενάρια για την επιστροφή του παίκτη στους «ερυθρόλευκους», καθώς έγραψε «Είναι γνωστό ότι ο Σλούκας είναι κοντά στον Ολυμπιακό».

Είπαμε όμως, ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Το όλο θέμα έχει πολλά δεδομένα και πολλούς παραμέτρους.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός θέλει τον Κώστα Σλούκα. Και δεν έχει μείνει μόνο στα λόγια. Είναι συνέχεια σε επαφές με τον παίκτη και τον Έλληνα μάνατζέρ του.

Από την άλλη, όμως, ο Σλούκας ανήκει ακόμα στην Φενέρμπαχτσε. Άρα επίσημη επαφή δεν μπορεί να γίνει. Αν το καλοκαίρι αποφασίσει να φύγει από τους Τούρκους εκεί θα γίνει φυσικά επίσημη επαφή και επίσημη πρόταση. Για την ώρα όμως, ο Σλούκας δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει και ποια θα είναι η επόμενη μέρα.

Ας πάμε όμως, στο… καλό σενάριο. Να αποφασίσει να φύγει από την Φενέρμπαχτσε. Αν γίνει αυτό, ο Ολυμπιακός θα του προσφέρει γη και ύδωρ. Το θέμα όμως, δεν θα είναι τόσο απλό. Στο παιχνίδι του θα μπουν όλες οι μεγάλες ομάδες της Euroleague, που φυσικά θα του κάνουν κι αυτές μυθικές προσφορές.

Μέσα σε όλα, ο Σλούκας θεωρεί τον Ομπράντοβιτς «μέντορά» του. Αν ο Σέρβος φύγει από τους Τούρκους και πάει σε άλλη μεγάλη ξένη ομάδα, τότε ίσως κι αυτό να παίξει ρόλο στην τελική του απόφαση.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.