ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ολυμπιακός – Σπανούλης: Διαφωνία στην πρώτη συνάντηση

Ολυμπιακός - Σπανούλης: Στο Λιμάνι έπιασε τρικυμία, καθώς ο Μιλουτίνοφ πιέζει με κάθε τρόπο να πάει στην ΤΣΣΚΑ, ενώ όπως αποκαλύπτει το Sportime, η πρώτη επαφή Σπανούλη-Ολυμπιακού ήταν... άκαρπη. 
Ολυμπιακός – Σπανούλης: Διαφωνία στην πρώτη συνάντηση

Ολυμπιακός – Σπανούλης: Στο Λιμάνι έπιασε τρικυμία, καθώς ο Μιλουτίνοφ πιέζει με κάθε τρόπο να πάει στην ΤΣΣΚΑ, ενώ όπως αποκαλύπτει το Sportime, η πρώτη επαφή Σπανούλη-Ολυμπιακού ήταν… άκαρπη. 

Πώς το λέει εκείνη η παροιμία; «Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες». Και «μεγάλα λιμάνια, μεγάλες φουρτούνες», θα προσθέταμε εμείς. Και το λέμε αυτό, διότι στο μεγάλο λιμάνι η θάλασσα δείχνει τρικυμιώδης!

Από την μια είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ που είναι… άγρια θάλασσα και πιέζει με κάθε τρόπο τον Ολυμπιακό για να πάει στην ΤΣΣΚΑ. Και από την άλλη το Sportime αποκαλύπτει ότι ο… καιρός δεν είναι καλός στο θέμα της παραμονής του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να κρατήσει τον εμβληματικό αρχηγό του και στη νέα σεζόν, τιμώντας τον έτσι για την τεράστια προσφορά του, αλλά αγνοώντας και παράλληλα ότι ο «V-Span» θα επιστρέψει στα παρκέ τον Δεκέμβριο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και την επέμβαση που έκανε. Οι δυο πλευρές κάθισαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αλλά η πρώτη επαφή αποδείχτηκε άκαρπη.

Οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται να πρόσφεραν 350.000 ευρώ στον Σπανούλη για να μείνει άλλο ένα χρόνο στην ομάδα και να κλείσει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2020 την τεράστια καριέρα του. Ο «V-Span», όμως, ζήτησε 500.000 ευρώ ακατέβατα.

Οι δυο πλευρές θα έχουν τις επόμενες μέρες και νέα συζήτηση και ίσως βρουν εκεί την χρυσή τομή, καθώς και Ολυμπιακός και ο παίκτης θέλουν να παραμείνουν μαζί.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.