Πολλά ακούγονται, άλλα τόσα γράφονται. Ομως σημασία έχει τι λένε στον Πειραιά. Το σενάριο που έχει τίτλο «Αδριατική Λίγκα» έχει βάση, αλλά όχι σταθερή όσο νομίζουμε. Το παρασκήνιο του ημιτελικού και το «σκοινί» που αναμένεται να... σπάσει.

Το σκοινί είναι τεντωμένο. Μαζί και τα νεύρα. Ο Ολυμπιακός αναμένει την ανακοίνωση της τιμωρίας του για την αποχώρηση από τον ημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Και είναι για ό,τι προκύψει!

Ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως το μέλλον του Ολυμπιακού μπορεί να βρίσκεται κάπου άλλου.

Ας μην προτρέχουμε, ωστόσο.

Στον Ολυμπιακό δηλώνουν πως η… μάχη που ξεκίνησε στο ημίχρονο του ημιτελικού δεν πρόκειται να σταματήσει αν δεν δικαιωθούν.

Οι λέξεις «μέχρι τέλους» ακούγονται συνεχώς, δίχως να προσδιορίζεται που βρίσκεται το… τέλος. Ένα χρονικό σημείο που μπορεί να αποδείξει πόσο μπορεί να είναι σοβαρή η απόφαση των «ερυθρολεύκων» είναι το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, στις 16 Μαρτίου.

Μία άποψη αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν τα… μπογαλάκια τους και θα φύγουν!

Δεν είναι εντελώς υπερβολική. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η λύση της Αδριατικής Λίγκας έχει πέσει στο τραπέζι!

Περισσότερο ως σκέψη προς διερεύνηση. Καθώς θα πρέπει να αναλυθούν δικλείδες, συμφωνίες και άλλα λειτουργικά ζητήματα.

Η άποψη που κυκλοφορεί και αναφέρει τη λύση της VTB League δεν είναι τόσο χειροπιαστή. Αποτελεί όμως μία λύση, εφόσον στον Πειραιά αποφασίσουν να… ανατινάξουν το σύστημα. Όμως μέχρι στιγμής δεν υφίσταται.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού, από τη στιγμή που αποφάσισε να αντιδράσει με αυτόν τον έντονο τρόπο, είναι αποφασισμένη να τραβήξει το σκοινί μέχρι αυτό να… σπάσει.

Ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος πήραν την απόφαση της αποχώρησης λίγο προτού τελειώσει το πρώτο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό, με την χαρακτηριστική ατάκα «δεν θα μείνουμε να ξεφτιλιστούμε από αυτές τις αποφάσεις….».

Μία απόφαση που φαίνεται να βρήκε σύμφωνους τους εκνευρισμένους (από τα σφυρίγματα) παίκτες, αλλά και τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αμερικανοισραηλινός προπονητής συμφώνησε από τη στιγμή που η απόφαση της διοίκησης ήταν τέτοια.

Όσο για το εσώρουχο που άφησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος; Και εκεί οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το νου τους. Περιμένουν την κλήση του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού σε απολογία, αλλά την ίδια στιγμή μελετούν τι μπορούν να κάνουν και οι ίδιοι. Τονίζοντας με νόημα πως υπάρχει χρόνος και γι’ αυτό.