Ολυμπιακός:

Ολυμπιακός: Ας ξεκινήσουμε από την... είδηση. Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ θα επιστρέψει στις υποχρέωσεις του Ολυμπιακού στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ολυμπιακός: Ας ξεκινήσουμε από την… είδηση. Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ θα επιστρέψει στις υποχρέωσεις του Ολυμπιακού στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Αυτό αναφέρει το χρονοδιάγραμμα της επέμβασης, στην οποία υποβλήθηκε. Όχι σήμερα ή χθες.

Αλλά πριν από επτά εβδομάδες! Ο Βούλγαρος διεθνής υποβλήθηκε σε αρθροσκοπική επέμβαση, όταν πια οριστικοποιήθηκε το πρόωρο φινάλε της σεζόν για τον Ολυμπιακό.

Το χρονοδιάγραμμα προβλέπει πως θα είναι έτοιμος να μπει στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στις αρχές του Σεπτέμβρη. Όταν πια η προετοιμασία της ομάδας θα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα της προετοιμασίας

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν, με την πρώτη προπόνηση να έχει προγραμματιστεί για τις 22 Αυγούστου.

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας του ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς ανακοίνωσε ο μπασκετικός Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν για άλλη μια χρονιά στο Μέτσοβο, ενώ μεταξύ άλλων θα συμμετάσχουν σε διεθνές τουρνουά στο Λούκα και στο Gomelsky Cup.

Την Πέμπτη 22/08 θα ξεκινήσει και επίσημα η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2019-2020, το βασικό μέρος της οποίας θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Μέτσοβο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετές δυνατές φιλικές αναμετρήσεις (κόντρα σε Αναντολού Εφες, Αρμάνι Μιλάνο, Ούνικς Καζάν, Ερυθρό Αστέρα, Περιστέρι και Ηρακλή), καθώς και δύο μεγάλα τουρνουά.

 • 22/08 Πρώτη προπόνηση
  26/08 Αναχώρηση για Μέτσοβο
  30/08 Φιλικό με Ηρακλή
  01/09 Φιλικό με Ηρακλή και επιστροφή από το Μέτσοβο
  04/09 Αναχώρηση για Ιταλία
  06/09 και 07/09 Τουρνουά στο Λούκα (Αναντολού Εφές, Βενέτσια, Αρμάνι Μιλάνο)
  08/09 Επιστροφή στην Αθήνα
  11/09 Φιλικό με την Ούνικς Καζάν
  17/09 Φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα
  20/09 Φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα
  21/09 Φιλικό με το Περιστέρι
  23/09 Αναχώρηση για Μόσχα
  24/09 και 25/09 Gomelsky Cup (ΤΣΣΚΑ, Ούνικς Καζάν, Προμηθέας)
  26/09 Επιστροφή στην Αθήνα