Η προσθήκη ενός ακόμη ψηλού στο ρόστερ των Σπερς στο ρόστερ τους, δίνει ακόμη λιγότερες πιθανότητες να μετακομίσει στο NBA τη νέα σεζόν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Όπως αναφερόταν το τελευταίο διάστημα, ο Σέρβος σέντερ υπολογίζεται από τους «ερυθρόλευκους» για την ερχόμενη σεζόν. Ωστόσο, η παραμονή του θα γίνει οριστική μετά τις 20 Ιουλίου, όταν θα...

Η προσθήκη ενός ακόμη ψηλού στο ρόστερ των Σπερς στο ρόστερ τους, δίνει ακόμη λιγότερες πιθανότητες να μετακομίσει στο NBA τη νέα σεζόν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Όπως αναφερόταν το τελευταίο διάστημα, ο Σέρβος σέντερ υπολογίζεται από τους «ερυθρόλευκους» για την ερχόμενη σεζόν. Ωστόσο, η παραμονή του θα γίνει οριστική μετά τις 20 Ιουλίου, όταν θα λήξει η προθεσμία που υπάρχει στο συμβόλαιό του για να τον καλέσουν τα «Σπιρούνια».

Η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς όμως ήρθε σε συμφωνία την Τετάρτη (18/07) παραχώρησε τον Καουάι Λέοναρντ και τον Ντάνι Γκριν στους Τορόντο Ράπτορς, ενσωματώνοντας τον ΝτεΜαρ ΝτεΡοζάν, τον Τζέικομπ Ποέλτλ και το draft του πρώτου γύρου του 2019 στο ρόστερ της.

Η κίνηση των Σπερς να αποκτήσουν τον σέντερ της ομάδας του Τορόντο ουσιαστικά επιβεβαιώνει τα όσα διαρρέουν σχετικά με την παραμονή του Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό.