ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ο Ποκουσέφσκι, το ρεκόρ και ο Παπανικολάου (video)

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι έμεινε ένα… σκάρτο λεπτό στο παρκέ. Και όμως. Κατάφερε να γίνει το πρόσωπο του αγώνα.
Ο Ποκουσέφσκι, το ρεκόρ και ο Παπανικολάου (video)

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι έμεινε ένα… σκάρτο λεπτό στο παρκέ. Και όμως. Κατάφερε να γίνει το πρόσωπο του αγώνα με την Μπάγερν.

Δεν είναι τόσο το ρεκόρ του, αφού έγινε ο νεότερος παίκτης του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, ούτε καν ο ένας (και ιστορικός πόντος) που σημείωσε.

Είναι η… αιτία που βρέθηκε στο παρκέ! Έχει και ονοματεπώνυμο! Τον λένε Κώστα Παπανικολάου.

«Με έσπρωξε πολύ να παίξω ο Παπανικολάου. Είπε στον κόουτς να με βάλει. Πρώτα απ’ όλα ευχαριστώ όλους όσους ήρθαν και στον κόουτς που με έβαλε. Ένιωθα καλά και ο κόουτς μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω ελεύθερα. Ήταν πολύ καλά. Θα υπάρχουν και άλλα παιχνίδια που θα μπουν τα σουτ. Το καλάθι αυτό θα το θυμάμαι», εξήγησε ο 17χρονος Ποκουσέφσκι.

Και συνέχισε: Βήμα βήμα πρώτα απ’ όλα, θέλω να παίζω στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού να είμαι στην 12άδα. Θέλω να βοηθάω την ομάδα» και αποκάλυψε το πραγματικό ύψος του: «Χωρίς παπούτσια είμαι 2,12 με τα παπούτσια είμαι 2,15. Θέλω να παίζω στο 2-3. Νιώθω πολύ καλά εκεί και ο κόουτς Μπλατ με βάζει εκεί να παίξω. Είμαι ευχαριστημένος. Θέλω να παίξω και στο ΝΒΑ. Θέλω να δείξω ότι ξέρω και να βοηθήσω την ομάδα, είναι μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός».

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.