ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Πρόβλημα: Ο Μάρτιν χειρουργήθηκε τον Μάιο χωρίς να ενημερώσει τον Ολυμπιακό

Με μια ενέργεια όχι και τόσο επαγγελματική, ο Χασάν Μάρτιν βάζει προβλήματα τόσο στον εαυτό του όσο και στον Ολυμπιακό.
Ολυμπιακός Κι όμως, ο Χασάν Μάρτιν έκανε και δεύτερο χειρουργείο, μέσα στο Μάιο, χωρίς όμως να ενημερώσει τον Ολυμπιακό και πλέον μπαίνουν σκέψεις στην ομάδα.

Κι όμως, ο Χασάν Μάρτιν έκανε και δεύτερο χειρουργείο, μέσα στο Μάιο, χωρίς όμως να ενημερώσει τον Ολυμπιακό και πλέον μπαίνουν σκέψεις στην ομάδα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στις 25 Φεβρουαρίου, ο Μάρτιν υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί του γόνατο. Ο Αμερικανός σέντερ είχε τραυματιστεί στον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την Εφές.

Ο Μάρτιν είχε υποστεί ρήξη μηνίσκου και μετά την επέμβαση, υπολογιζόταν ότι σε 5-6 εβδομάδες θα ήταν και πάλι έτοιμος να αρχίσει να προπονείται. Το γεγονός ότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκαν στις 9 Απριλίου, δεν του επέτρεψε φυσικά να επανεμφανιστεί.

Οι Πειραιώτες ενεργοποίησαν την option και ο παίκτης έμεινε και για δεύτερη χρονιά στην ομάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μάρτιν δεν έμεινε ευχαριστημένος από τη μετεγχειρητική εξέλιξη στο γόνατό του. Κι αποφάσισε να πάει σε δικό του γιατρό, μέσα στο Μάιο προκειμένου να κάνει νέα επέμβαση!

Δεν είναι κακό το ότι προσέχει την υγεία του. Εκείνο που σίγουρα δεν ήταν καλό είχε να κάνει με τη στάση του. Δεν ενημέρωσε τους Πειραιώτες ότι θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση. Αντιθέτως αποφάσισε να το κάνει αργά το καλοκαίρι, λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα.

Πως έχουν τα πράγματα; Ο Μάρτιν εξακολουθεί την αποθεραπεία του. Όλα δείχνουν ότι θα προλάβει την έναρξη στην Euroleague αλλά θα χάσει σίγουρα το βασικό μέρος της προετοιμασίας, στο Πράβετς, καθώς και τα φιλικά.

Ο Αμερικανός βρίσκεται στη Βουλγαρία, όπου προετοιμάζεται η ομάδα. Κάνει την αποθεραπεία του και βέβαια δε συμμετέχει στις προπονήσεις.

Στον Ολυμπιακό πλέον περιμένουν να δουν πως θα εξελιχθεί αυτή η κατάσταση καθώς ο Μάρτιν έχει να προπονηθεί από τον… Φεβρουάριο. Κι αναλόγως της ετοιμότητάς του θα πράξουν. Δεν αποκλείεται αν ο Μάρτιν δεν είναι έτοιμος, να προχωρήσουν οι Πειραιώτες σε έναν back up ξένο (θα είναι ο έκτος) σέντερ. Αν και ο αρχικός σχεδιασμός, μετά και την απόκτηση του Ντόρσεϊ, έκανε λόγο για τριάρι.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΣΧΟΛΙΑ