Σημαντικό είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Μπράιαν Ρόμπερτς. Σε δηλώσεις του στην κάμερα του ΟΠΑΠ TV ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε:«Είναι 50-50, δεν υπάρχει φαβορί σε αυτούς τους αγώνες. Είναι η πρώτη μου εμπειρία σε τέτοιο τελικό. Κάθε παιχνίδι είναι...

Σημαντικό είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Μπράιαν Ρόμπερτς.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του ΟΠΑΠ TV ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε:«Είναι 50-50, δεν υπάρχει φαβορί σε αυτούς τους αγώνες. Είναι η πρώτη μου εμπειρία σε τέτοιο τελικό. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Όμως, το πρώτο ματς είναι εξίσου σημαντικό, γιατί θέτεις τον τόνο στη σειρά».

Στη συνέχεια ο γκαρντ του Ολυμπιακού επεσήμανε: «Θα κριθεί στο πόσο θα παλέψει ο καθένας. Θα είναι μια δύσκολη σειρά αγώνων, όπως κάθε χρόνο. Το πλεονέκτημα έδρας είναι μεγάλο, αλλά θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε για να πάρουμε ένα ή δύο ματς εκεί».