Τσέρι: «Σταύρωσαν τον Ολυμπιακό για ένα προσωρινό πρόβλημα»

Τα είπε όλα ο Γουίλ Τσέρι στο προσωπικό του Twitter

Διάθεση να πει πολλά είχε ο Γουίλ Τσέρι, που απάντησε στις ερωτήσεις που του έκαναν οι οπαδοί διαφόρων ομάδων στο προσωπικό του Twitter.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού, μίλησε για αρκετά πράγματα που απασχολούν τον τελευταίο καιρό το ελληνικό μπάσκετ, δείχνοντας ότι έχει επίγνωση, για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Ο Αμερικανός, αρχικά ρωτήθηκε για τα οικονομικά προβλήματα που είχε πέρσι η ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην Α2 που έχει κληθεί να παίξει η ομάδα.

Ακόμα αναφέρθηκε στον παίκτη του Παναθηναϊκό, Τζίμερ Φριντέτ, που κάνει τόσο χρόνια τη διαφορά στην Κίνα. Μάλιστα αναφέρθηκε και στον Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο χαρακτήρισε «Θρύλο».

Τέλος αναφέρθηκε και σε όλους αυτούς που τον θεωρούν, αδύναμο κρίκο στην ομάδα του κάθε φορά.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Γουίλ Τσέρι:

Για τα οικονομικά θέματα:

«Η λέξη κλειδί είναι το προσωρινά. Η ομάδα ποτέ δεν είχε οικονομικά θέματα και τη μία φορά που βγήκε αυτό κόντεψαν να τους σταυρώσουν. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν, αλλά στο τέλος όλα θα βρεθούν».

Για τον Φριντέν:

«Ο Τζίμερ είναι ένας σπουδαίος σκόρερ, αλλά ξέρεις ότι είναι διαφορετικό το παιχνίδι στην Ευρώπη, σε σχέση με την Κίνα, έτσι περιμένω να δω πώς θα προσαρμοστεί και πόσο χρόνο θα του πάρει».

Για το θέμα της Α2:

«Πάντα θέλεις να παίζεις στην κορυφαία λίγκα, αλλά αυτές είναι οι συνέπειες μιας αναγκαίας απόφασης σε θέματα τα οποία πιστεύει η ομάδα ακράδαντα».

Για το αν είναι ο αδύναμος κρίκος στις ομάδες του:

«Εάν δεις την ιστορία μου, δεν ήμουν πουθενά ο αδύναμος κρίκος, έτσι ό,τι πιστεύουν οι άλλοι είναι εκτός λογικής. Δεύτερον, το παιχνίδι μου θα μιλήσει από μόνο του, οπότε, ό,τι χρειάζεται να αποδειχθεί θα φανεί στο γήπεδο».