Βασίλης Σπανούλης: Τσίπρας και Μητσοτάκης αποθεώνουν τον Kill Bill! Τι αποκάλυψε για την συζυγό του!

Ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε μία συνέντευξη για όλους και για όλα, γνωρίζοντας την αποθέωση από Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε ο Βασίλης Σπανούλης, που βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω».

Ο Kill-Bill μίλησε για την σπουδαία καριέρα του, για τα όσα πέρασε στον Ολυμπιακό και την αγάπη του για την ομάδα, ενώ είδε και δύο μεγάλους φαν του να του στέλνουν τις καλύτερες ευχές.

Ο πρώτος ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Έλληνας πρωθυπουργός, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι είναι ένας από τους μεγάλους οπαδούς του.

Μάλιστα τόνισε ότι έχει πανηγυρίσει πολλά από τα τρίποντα του, ενώ τον χαρακτήρισε μεγάλο πρωταθλητή και φυσικά πρότυπο αθλητή για όλους, με αυτά που κατάφερε να πετύχει.

Ωστόσο οι θαυμαστές δεν τελείωσαν εκεί, αφού και ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να αποθεώσει τον Βασίλη Σπανούλη, τονίζοντας ότι η αξία του είναι τεράστια και έφτασε να είναι ένας αθλητής παγκόσμιου επιπέδου.

Μάλιστα, μέσα σε αυτά που τόνισε είναι και ότι παρότι είναι Παναθηναϊκός, θαύμαζε τα όσα πετύχαινε ο Kill-Bill, αν και κάποιες φορές τον πλήγωνε.

Τέλος, έκανε την εμφάνιση του ο Δημήτρης Διαμαντίδης, όταν ήρθε η στιγμή να μιλήσουν για το σπουδαίο τρίποντο που είχε πετύχει ο Σπανούλης μέσα στο ΟΑΚΑ.

Οι τρεις άνδρες αστειεύτηκαν αρκετά, ωστόσο ο θρύλος της Euroleague και του Παναθηναϊκού, ξεκαθάρισε ότι τέτοια σουτ και τέτοιες στιγμές, δε γίνεται να ξεχαστούν.

Φυσικά ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει και για τη σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου, την οποία και… αποθέωσε.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι εκείνη αποφάσισε να τα θυσιάσει όλα και να μείνει στο πλευρό του. Τη χαρακτήρισε μάλιστα έναν σταθερό και σκληρό άνθρωπο, ενώ είναι και καταπληκτική μητέρα.

Δείτε τα όσα ανέφερε: