Οριστικό: Το φύλλο αγώνα θα κλείσει στον ΕΣΑΚΕ και όχι στο ΣΕΦ


    Sportime TeamΕίναι πλέον οριστικό: Καμία ομάδα δεν πρόκειται να πάει στο ΣΕΦ την Κυριακή (17/5) καθώς αποφασίστηκε- για λόγους ασφαλείας- το φύλλο αγώνα να “κλείσει” στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ! 

Ο Ολυμπιακός έμεινε ανυποχώρητος και πιστός στην στρατηγική του ότι δεν πρόκειται να κατέβει στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ανεξαρτήτως κόστους. Ο Παναθηναϊκός από την πρώτη στιγμή είχε τονίσει ότι δεν συντρέχουν λόγοι αναβολής. Θα έπρεπε όμως η αποστολή να πάει στο ΣΕΦ κι αυτό πιθανότατα να δημιουργούσε άλλα προβλήματα.

ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τελικά αποφασίστηκε να “κλείσει” το φύλλο αγώνα στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ καθαρά για λόγους ασφαλείας. Οπως αντιλαμβάνεστε θα ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνο να παραμείνει το πούλμαν στο ΣΕΦ, που θα ήταν κλειδωμένο και να περιμένει να περάσει ένα 20λεπτο κιόλας μετά τις 17:00 ώστε να συνταχθεί το φύλλο αγώνα.

Αυτή ήταν και η τελευταία ενημέρωση από τη σύσκεψη που έγινε στο γραφείο του κ.Γιώργου Βασιλειάδη, μετά από πρωτοβουλία του τελευταίου μήπως και ηρεμήσουν τα πνεύματα και εξομαλυνθεί η κατάσταση.

ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΕΝΤΑΣΗ

Τα πράγματα αντί να γίνουν καλύτερα μάλλον… χειρότερα έγιναν καθώς ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποχώρησε καταγγέλοντας ότι τον έσπρωξε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και τον απείλησε ο Γιώργος Σκινδήλιας. Η πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλει ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτυσε τον Γιώργο Σκινδήλια και τον χαρακτήρισε «πορνόγερο».