ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάει φουλ για δεύτερο σερί sold out ο Άρης

Δεν είναι και τόσο σύνηθες να βλέπεις δύο σερί sold out και μάλιστα με αντιπάλους που δε χαρακτηρίζονται και ιδιαίτερα εμπορικοί! Μήπως ο Άρης έχει κάποια «μαγική δύναμη» να δώσει στο πρωτάθλημα
Το δεδομένο είναι ότι ο Άρης αποτελεί μια ξεχωριστή κατηγορία στο ελληνικό μπάσκετ σε ό,τι αφορά στη δυναμική του.

Το δεδομένο είναι ότι ο Άρης αποτελεί μια ξεχωριστή κατηγορία στο ελληνικό μπάσκετ σε ό,τι αφορά στη δυναμική του.

Μπορεί πλέον ο Άρης να μην είναι η ομάδα που καθήλωνε τον κόσμο στους τηλεοπτικούς του δέκτες κι ερήμωναν οι δρόμοι κατά τη δεκαετία του ’80, αλλά η δυναμική δε χάθηκε ποτέ. Το κέρδος της ομάδας είναι το πιστό, το αφοσιωμένο και ταυτόχρονα «μπασκετικό» κοινό που διαθέτει.

Θα βρίσκονται πάντοτε κοντά στην ομάδα, ανεξάρτητα από τη βαθμολογική της θέση, από την αγωνιστική της κατάσταση. Ο Άρης είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο κι αυτό δε μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς!

Βεβαίως το sold out που έγινε στον αγώνα με την Καρδίτσα για την 7η αγωνιστική της Basket League συζητήθηκε έντονα σε όλα τα μπασκετικά στέκια. Θα πρέπει να εθελοτυφλείς για να μη βλέπεις ότι κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό υπάρχει σε αυτή την ομάδα αλλά και σε αυτό το γήπεδο.

Το sold out έγινε από νωρίς απέναντι μάλιστα σε έναν αντίπαλο όχι ιδιαίτερα «εμπορικό» και χωρίς να συντρέχουν ιδιαίτεροι λόγοι. Τι θέλουμε να πούμε; Ότι δεν είχε και κάποια κρισιμότητα ο αγώνας ώστε να προκαλέσει συσπείρωση και «συναγερμό» στις τάξεις των οπαδών.

Και βέβαια ετοιμάζεται και δεύτερο σερί sold out στον αγώνα της Κυριακής (4/12) με αντίπαλο το Λαύριο! Την ομάδα δηλαδή που δεν έχει ούτε μια νίκη στο πρωτάθλημα και βέβαια είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι και πάλι το «Αλεξάνδρειο» θα γεμίσει απέναντι σε μια μη εμπορική ομάδα.

Θα ήταν νορμάλ να έπαιζε σερί με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό ή ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και να γεμίσει το γήπεδο. Το θέμα με τον Άρη είναι ότι γεμίζει το «Αλεξάνδρειο» και σε αυτά αλλά και σε αγώνες με μη εμπορικούς αντιπάλους.

Είναι μια μοναδικότητα και αναρωτιούνται όλοι μήπως τελικά στον Άρη κρύβεται το μυστικό της ανάστασης του επαγγελματικού πρωταθλήματος! Πολύ δε περισσότερο, αν ο Άρης ξεπεράσει τα γνωστά προβλήματα κι αποκτήσει ισορροπία και στο οικονομικό κομμάτι, πόσο διαφορετικά θα γίνουν τα πράγματα;

Καλό ερώτημα με φυσιολογική απάντηση!

 

 

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ