Στη Ρουμάνια και συγκεκριμένα στην πόλη Κλουζ βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου (22/9) η αποστολή του Παναθηναϊκού προκειμένου σήμερα το απόγευμα (23/9, 19:00) να αντιμετωπίσει την Τρανσιλβάνια Κλουζ, σε φιλική αναμέτρηση. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη σελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο Facebook. Σήμερα το πρωί οι “πράσινοι” πήγαν για προπόνηση στο...

Στη Ρουμάνια και συγκεκριμένα στην πόλη Κλουζ βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου (22/9) η αποστολή του Παναθηναϊκού προκειμένου σήμερα το απόγευμα (23/9, 19:00) να αντιμετωπίσει την Τρανσιλβάνια Κλουζ, σε φιλική αναμέτρηση. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη σελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο Facebook.

Σήμερα το πρωί οι “πράσινοι” πήγαν για προπόνηση στο βοηθητικό κλειστό της “Sala Polivalenta”, όπου τους επισκέφτηκαν παιδιά των Ακαδημιών της  Κλουζ αλλά και παιδιά μιας ακαδημίας η οποία έχει συνεργασία με τον Παναθηναϊκό ΑΟ στη Ρουμάνια και λαμβάνει την τεχνογνωσία του.

Ακολούθως, ο Δήμαρχος της πόλης, Εμίλ Μποκ παρέθεσε γεύμα στις δύο ομάδες που θα αναμετρηθούν το απόγευμα. Κατά την υποδοχή της αποστολής του “τριφυλλιού” στο Δημαρχείο, ο κ. Μποκ τόνισε πως η επίσκεψη του Παναθηναϊκού  αποτελεί μεγάλη τιμή τόσο για την πόλη, όσο και για ολόκληρη τη χώρα,  αφού, όπως είπε: “πρόκειται για την μεγαλύτερη ομάδα μπάσκετ της Ευρώπης με έξι ευρωπαϊκά τρόπαια και η σπουδαιότερη που βρέθηκε ποτέ στη Ρουμανία. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό σε ολόκληρη την Ευρώπη. Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνετε”.

Από πλευράς Παναθηναϊκού, ο Μάνος Παπαδόπουλος ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο αλλά και τους ιθύνοντες της Τρανσιλβάνια Κλουζ για την θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού παρέδωσαν στον Δήμαρχο της Κλουζ μια εμφάνιση με τις υπογραφές όλων των παικτών και εκείνος από την πλευρά του τους βράβευσε με ένα αναμνηστικό κύπελλο.