ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Γι’ αυτό ο Μιχάιλιουκ έμεινε στο NBA – Καλύτερη πρόταση ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός το πάλεψε αλλά ο Μίχαλιουκ επέλεξε λιγότερα λεφτά για να μείνει στο NBA.
Γι’ αυτό ο Μιχάιλιουκ έμεινε στο NBA – Καλύτερη πρόταση ο Παναθηναϊκός!

Ένας από τους παίκτες που ο Παναθηναϊκός πάλεψε πολύ για να πάρει φέτος το καλοκαίρι, ήταν ο Σβι Μιχάιλιουκ, ο οποίος ωστόσο παρέμεινε στο NBA.

Μετά από αρκετό καιρό συζητήσεων, ο παίκτης έκανε επαφές με τους Μπόστον Σέλτικς, οι οποίοι του έδωσαν συμβόλαιο, το οποίο είναι πάρα πολύ μικρό σε σχέση με όσα του έδινε το «τριφύλλι».

Πλέον βγήκαν στην επιφάνεια όλες οι λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του Ουκρανού, το οποίο δεν του εγγυάται σε καμία περίπτωση ότι θα παραμείνει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Αρχικά αυτό θα έχει μονοετή διάρκεια και θα πρέπει ο Σβι Μιχάιλιουκ, να αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει αυτά τα λεπτά που θα του δοθούν.

Πρόκειται φυσικά για ένα μη πλήρως εγγυημένο, αφού θα ανανεώνεται κάθε μήνα μέχρι τον Ιανουάριο και αν παραμείνει και τότε, θα μετατραπεί σε εγγυημένο και θα πάρει 1.2 εκατομμύρια ευρώ.

Φυσικά ο Παναθηναϊκός του έδινε συμβόλαιο πολύ μεγαλύτερο από αυτή τη συμφωνία, ωστόσο ο παίκτης θεωρεί ότι μπορεί να πείσει τους Μπόστον Σέλτικς να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Όπως φαίνεται η ιδέα της Ευρώπης και της Euroleague δεν ήταν καθόλου ελκυστική για τον ίδιο, αφού δεν προτίμησε ούτε τα περισσότερα χρήματα, αλλά ούτε και τον ηγετικό χρόνο και ρόλο που θα είχε.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

?>