Σύσσωμος ο αθλητικός και πολιτικός κόσμος είπε το «αντίο» στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Η απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου δεν είναι μόνο μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό, αλλά για ολόκληρο τον αθλητισμό.

Ο άνθρωπος που γιγάντωσε τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ, φέρνοντας τεράστια ονόματα στην ομάδα και έξι ευρωπαϊκές κούπες, αγαπήθηκε από όλο τον κόσμο των «πρασίνων», αλλά είχε κερδίσει την εκτίμηση και όλου του φίλαθλου κόσμου, καθώς δεν ήταν από αυτούς που έμπαινε σε αντιπαραθέσεις, αλλά ασχολήθηκε μόνο με την μεγάλη του αγάπη, τον Παναθηναϊκό.

Στο τελευταίο αντίο στην Μητρόπολη των Αθηνών, εκτός από την οικογένεια του συλλόγου στο μπάσκετ, πολύς κόσμος έδωσε το παρόν, ανάμεσά τους και οι παράγοντες των άλλων μεγάλων ομάδων, αλλά και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου.

Μαρινάκης, Μελισσανίδης ήταν παρόντες στην μητρόπολη, όπως και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ενώ από τον πολιτικό κόσμο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, είπε και αυτός το τελευταίο «αντίο» στον Γιαννακόπουλο. Βασιλειάδης, Γεννηματά, Θεοδωράκης, Βούτσης, Κατρούγκαλος, Γεωργιάδης, ήταν ανάμεσα σε αυτούς που πήγαν στην Μητρόπολη, ενώ αυτοί που καταχειροκροτήθηκαν ήταν παλιοί μπασκετμπολίστες της ομάδας, αλλά και από ομάδες που ήταν αντίπαλοι στους «πράσινους» όπως ο Παναγιώτης Φασούλας ή οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός και άλλων σωματείων.

Φυσικά σύσσωμη η μπασκετική ομάδα του Παναθηναϊκού ήταν εκεί για να αποχαιρετήσει τον σπουδαίο αυτόν παράγοντα και άνθρωπο.

Παναγιώτης Γιαννάκης, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Στόγιαν Βράνκοβιτς, αλλά και οι Διαμαντίδης, Καλαϊτζής, Παπανικολάου, Μπουρούσης, Φώτσης, Ιτούδης και φυσικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, δεν μπορούσαν να λείπουν από την δύσκολη στιγμή αυτή για την οικογένεια του εκλιπόντος, αλλά και αυτή του Παναθηναϊκού.