Η άκρως προκλητική ενέργεια του κομισάριου της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, λίγες ώρες πριν το τζάμπολ της πρώτης αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ Μαδρίτης ουσιαστικά τον αφήνει έκθετο στα μάτια όχι μόνο των «πράσινων» αλλά και όλων των μετόχων καθώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ο άνθρωπος που ηγείται της διοργάνωσης κι έχει το ρόλο του εκτελεστικού διευθυντή να κινείται από προσωπική εμπάθεια

Η άκρως προκλητική ενέργεια του κομισάριου της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, λίγες ώρες πριν το τζάμπολ της πρώτης αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ Μαδρίτης ουσιαστικά τον αφήνει έκθετο στα μάτια όχι μόνο των «πράσινων» αλλά και όλων των μετόχων καθώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ο άνθρωπος που ηγείται της διοργάνωσης κι έχει το ρόλο του εκτελεστικού διευθυντή να κινείται από προσωπική εμπάθεια!

Το Sportime και ο Νίκος Μπουρλάκης αποκαλύπτουν ότι στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός έφτασε επίσημη επιστολή- δισέλιδη μάλιστα- από την Ευρωλίγκα μέσω της οποίας γινόταν σαφές στους «πράσινους» ότι στις λευκές πολυθρόνες (τις court seats δηλαδή) απαγορευόταν να καθίσει το οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας Γιαννακόπουλου! Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι το επίμαχο σημείο έγραφε «θα κάθονται μόνο κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και κανένας άλλος, ειδικά μέλος της οικογένειας Γιαννακόπουλου».

Ν. Μπουρλάκης: Στα πλέι οφ δεν αποκλείεται ο καλύτερος

«Πάτησαν» τις 360.000 ευρώ τα πρόστιμα

Και μάλιστα η επιστολή κατέληγε με την απειλή: «Αν συμβεί κάτι τέτοιοι οι διαιτητές είναι ενήμεροι ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ»!

Πρόκειται για ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΣΕΒΕΙΑ του Μπερτομέου απέναντι όχι μόνο στην ιδιοκτησία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και στην ιστορία της! Κι αν έχει προσωπικά ζητήματα (ας δεχθούμε και τη λέξη «αντιπάθεια») με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο λόγω όσων έχουν συμβεί μεταξύ τους, προκαλεί τεράστια εντύπωση το ότι αίφνης συμπεριλαμβάνει στην…αντιπαλότητά του και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας (είναι σαφής η αιχμή προς τον Θανάση Γιαννακόπουλο καθώς ο ίδιος κάθεται συχνά σ’ αυτές τις θέσεις). Και το επισημαίνουμε αυτό με δεδομένο ότι πολλές φορές ο ίδιος έχει προχωρήσει σε συγκρίσεις δυσμενείς προς την τωρινή ηγεσία της «πράσινης» ΚΑΕ, όταν αναφέρεται στους προκατόχους!

Επαναλαμβάνουμε: Ανεξάρτητα από το τι έχει συμβεί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τις συνεχείς ποινές που του επιβάλλονται και την γενικότερη στάση που κρατά απέναντι στον Μπερτομέου, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΡΕΠΕΙΑ απέναντι στον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο αυτή η επιστολή κι αφήνει έκθετο τον Καταλανό παράγοντα.