Εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Ιωάννη Παπαπέτρου στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Εφές την Τετάρτη (27/10-21:00) στο ΟΑΚΑ

Μεγάλο πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό πριν από τον αγώνα με την Εφές καθώς ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι τραυματίας και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη

Εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Ιωάννη Παπαπέτρου στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Εφές την Τετάρτη (27/10-21:00) στο ΟΑΚΑ

Ο Παπαπέτρου τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με το Περιστέρι και προς το παρόν κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν θα μπορέσει ν’ αγωνιστεί. Περισσότερα θα φανούν στην προπόνηση της Τρίτης (26/10).

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν ήταν παρών στην προπόνηση της Δευτέρας (25/10). Έκανε θεραπεία καθώς ταλαιπωρείται από χτύπημα στο αριστερό ισχίο. Θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Τρίτη (26/10) αλλά προς το παρόν κανείς δε μπορεί να είναι σίγουρος για το αν θα αγωνιστεί. Για να είμαστε ειλικρινείς, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του.

Κι εδώ δεν έχει να κάνει με θέληση (που είναι αναμφισβήτητη) αλλά με ρεαλισμό. Μέχρι στιγμής το πρόβλημα του Παπαπέτρου δείχνει αξεπέραστο ώστε να αγωνιστεί στον αγώνα της Τετάρτης (27/10) με την Εφές. Ο ρεαλιστικός στόχος είναι στο να ετοιμαστεί ο αρχηγός της ομάδας για τον αγώνα της Παρασκευής (29/10) με την Βιλερμπάν πάλι στο ΟΑΚΑ.

Είναι μεγάλο το πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό. Καθώς έχουμε να κάνουμε με πολύ σημαντική απώλεια. Και με έναν παίκτη που μέχρι στιγμής αποτελεί το άλφα και το ωμέγα της ομάδας.

Πέραν τούτων οι πράσινοι δε θέλουν να ρισκάρουν. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να γίνει κάτι τέτοιο. Κι όπως προαναφέραμε το πλέον ρεαλιστικό σενάριο είναι να ετοιμαστεί ο παίκτης για τον αγώνα με την Βιλερμπάν. 

Θα περιμένουμε όμως. Μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα μήπως και γίνει κάποιο θαύμα. Αν κι επαναλαμβάνουμε ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.